Monday, December 20, 2021

Uppsats om tonårsdepression

Uppsats om tonårsdepression



När mobbningen väl har identifierats är det dock viktigt att ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt antas för att inte bara behandla effekterna av mobbningen utan också för att så mycket som möjligt utrota källan till mobbningen. Är vuxendepression och tonårsdepression samma sak och hur kan vi säga det? Nyckelkriterierna för klassificering av affektiva störningar har valts ut för... Referenser Algon, S, uppsats om tonårsdepression. Fortsätt läsa den här uppsatsen Fortsätt läsa. För det andra kommer det att göras en kort litteraturgenomgång med vetenskapliga källor som täcker samma ämne. Även om jag fortfarande tror på vikten av formell sexualundervisning... Referenser Centers for Disease Control and Prevention Hur de än kan bli utsatta uppsats om tonårsdepression skada om man använder maskiner, farlig körning, risk eller drunkning om man planerar att bada ensam utan jämnåriga, uppsats om tonårsdepression, spädbarn kan påverkas i livmodern för tonåringar som blir gravida dessa bland andra mindre risker.





Uppsatser relaterade till tonårsdepression tal



Tonåringsdepression Stress och det moderna livet är mycket mer inarbetat i den moderna kulturen, uppsats om tonårsdepression, orsakar ofta en större övervikt av psykiska störningar i nästan all befolkningsdynamik. Tonåringar elimineras inte som en kandidat för en störning bara för att de kan vara unga. Faktum är att psykiska störningar drabbar 1 av 5 tonåringar. Förekomsten av psykiska störningar i denna befolkning borde uppmuntra till ett överflöd av behandlingsprogram, men tyvärr är detta inte fallet. Eftersom diagnosen av en individs mentala tillstånd är subjektiv till sin natur, uppsats om tonårsdepression, många oroliga tonåringar förblir obehandlade. Depression hos ungdomar är en vanlig företeelse, men diagnosen och behandlingen verkar glida mellan stolarna Uppsats om tonårsdepression och Verma, depression är ofta svår att diagnostisera, och hälsovårdsindustrin bidrar till att förbise depression hos tonåringar på grund av den överväldigande önskan att hålla nere kostnaderna och svårigheten att få tonåringar...


Huvudorsakerna till ungdomsdepression - Som nämnts är tonårsdepression ibland svår att diagnostisera eftersom den är så imiterande av många normala ungdomars reaktioner och beteenden. Tonåringssjälvmord, som vanligtvis härrör från depression eller depressionsrelaterad patologi, är den tredje vanligaste dödsorsaken för ungdomar i åldrarna 15 till 24 och den fjärde vanligaste dödsorsaken för personer mellan 10 år och även om självmordsfrekvensen bland ungdomar minskade markant i mellanåren, självmordsdödsfall i USA är fortfarande höga i åldersintervallet, vilket gör det till en av de högsta siffrorna globalt "Suicide -- Fact Sheet," Endast oavsiktliga dödsfall och mord följer det.


Vissa experter tror att många "oavsiktliga" dödsfall faktiskt är självmord kodade felaktigt, kanske för att skona familjer som redan är i kaos. Under de senaste 15 åren har till exempel självmordsfrekvensen bland flickor haft uppsats om tonårsdepression förändrats, medan andelen bland pojkar har tredubblats, uppsats om tonårsdepression. Även andelen bland icke-vita män trodde det uppsats om tonårsdepression fortfarande lägre än andelen vita män, har ökat snabbast av alla "Ungdomssjälvmordsfaktablad", självmord är fortfarande den näst vanligaste dödsorsaken bland vita efter olyckor och den tredje bland svarta efter mord och olyckor.


Tonårssjälvmord anses nu vara ett nationellt psykiskt hälsoproblem och en av de snabbast växande ungdomsmördarna i Amerika, något som måste åtgärdas konsekvent och aktivt. Det finns många kulturella och sociologiska faktorer som verkar få samtida tonåringar att bli så deprimerade att de går mot att överväga självmord, uppsats om tonårsdepression. Visst har den kulturella miljön för tonåringar förändrats under de senaste 15 åren, vilket skulle korrelera med CDC:s rapporter som spårar självmord av tonåringar som en pandemi. Studier som drivs av Suicide Prevention Advocacy Network tyder på att även prenatala risker ökar riskerna för tonåringars självmord.


Mödrar till de potentiella självmorden fick mindre mödravård och var mer benägna att röka cigaretter och ta alkohol under graviditeten. Självmord är ett genetiskt påverkat. Det kan vara resultatet av en underliggande personlighet eller anlag för psykisk ohälsa dvs uppsats om tonårsdepression. En annan orsak är det imitativa tänkandet som fortfarande uppenbarar sig hos ungdomar. Efter att en film eller en nyhet om självmord har visats tenderar självmordstalen att gå upp Symanski-Sanders, De viktigaste orsakerna till depression. En tonåring som använder droger eller alkohol som flyktmekanismer kan behöva sluta med sitt beroendeframkallande beteende innan symtomen lindras, eftersom vissa droger och alkohol förvärrar redan existerande depression och ökar risken för självmord. Van Voorhees Van Voorhees påpekar också att vissa fysiska sjukdomar kan skapa symtom som efterliknar depression och därför bör läkare utföra en rad blodprover för att göra mer exakta diagnoser av depression.


Vissa fysiologiska sjukdomar kan orsaka kognitiv eller emotionell försämring. Att hoppa in i en situation där en tonåring stämplas som psykiskt sjuk kan ha en skadlig effekt: skapa en ännu lägre känsla av självkänsla och en dystrare syn på livet än tonåringen redan har. De mediciner som oftast skrivs ut till tonåringar med diagnosen klinisk depression inkluderar selektiva serotoninåterupptagshämmare SSI som Prozac, Paxil, uppsats om tonårsdepression, och Zoloft. Antidepressiva medel är inte "mirakelkurer" och så många som en... Referenser American Academy of Child and Adolescent Psychiatry Teen självmord. Kan antidepressiva medel orsaka självmord? Scientific American. Du frågade om ungdomsdepression. I Canadian Journal of CME May html Counseling Services vid State University of New York: Buffalo Suicide: What it is and what to do.


Fallstudie: Tonårsdepression Tonårsdepression behöver seriös uppmärksamhet eftersom den inträffar i den fas av livet när unga vuxna börjar utforska livet och dess äventyr. Om början av deras liv är negativ, så finns det ett negativt intryck på deras sinnen för resten av livet. Denna uppsats utforskar uppsats om tonårsdepression symtom på tonårsdepression och det påverkar ungdomar när det gäller fysisk och mental hälsa, uppsats om tonårsdepression. Som uttryckt i fallet är de kliniska manifestationerna av tonårsdepression fetma, dålig fysisk hygien, att vara socialt uppsats om tonårsdepression, och har självmordstankar.


Enligt fallet kan Thomas ha visat initiala tecken på depression på grund av sin mammas död, flytta till en annan plats och haft problem med anpassningen, särskilt... Referenser Centers for Disease Control and Prevention. Förebygga självmord. html Maughan, B. Depression i barndomen och tonåren. Journal of the Canadian Uppsats om tonårsdepression för barn- och ungdomspsykiatri, 22 1 Mayo Clinic. Tonårsdepression. Skolbaserat främjande av psykisk hälsa: Omvårdnadsintervention för depressiva symtom hos ungdomar på landsbygden. Californian Journal of Health Promotion, 4 4 DOI: Ungdomsdepression och negativa livshändelser, den förmedlande rollen av kognitiv känsloreglering.


PloS One, 13 1e Depression hos ungdomar Ungefär nio procent av befolkningen - uppskattningsvis Effekterna av depression förstärks hos barn som upplever depression i ett större antal. Uppskattningsvis 8. Denna artikel undersöker det växande problemet med depression bland ungdomar. Den första delen av detta dokument är en översikt över tonåringar uppsats om tonårsdepression, tittar på dess orsaker och kontrasterar tonårsdepression med depression hos vuxna. Nästa del tar sedan upp de depressiva symtomen bland tonåringar, uppsats om tonårsdepression, kontrasterar dessa med symtomen på depression hos vuxna. I den sista delen undersöker tidningen...


Works Cited Beardslee, William R. Egger, Helen, uppsats om tonårsdepression. Farmer, Terri J. Koplewitz, Harold, uppsats om tonårsdepression. More Than Moody: Erkänna och behandla ungdomsdepression. New York: Putnam. Så även om det omvända av dessa egenskaper inte tyder på depression, är deras uttryck i sorgens sammanhang uppsats om tonårsdepression avsaknaden av klinisk depression. med grunderna för depression beskrivna är det rimligt att undra uppsats om tonårsdepression sådana symtom och beteenden visar sig hos vissa människor och varför de inte gör det hos andra.


Många olika forskare som kommer från många olika vetenskapliga bakgrunder - från psykologi till biokemi - har undersökt grunderna för depression, och var och en har konstruerat modeller för vad dess underliggande orsaker är. Var och en av dessa undersökningar har försökt förklara orsaker och symtom på depression och har erbjudit behandlingsmöjligheter. De psykologiska modellerna för depression har fokuserat sin uppmärksamhet på misslyckad tidig anknytning, uppsats om tonårsdepression, oförmåga att få önskade belöningar, försämrade sociala relationer, uppsats om tonårsdepression förvrängt tänkande.


Works Cited Ainsworth, Patricia M. Förstå depression. Jackson: University of Mississippi Press, uppsats om tonårsdepression, American Medical Association, uppsats om tonårsdepression. Uppsats om tonårsdepression Guide till depression, uppsats om tonårsdepression. New York: Pocket Books, Cherlin, Andrew J. Sidor Copeland, Mary Ellen M, uppsats om tonårsdepression. The Depression Workbook: Andra upplagan. Oakland: New Harbinger Publications, ett självmord Självmordsbeteenden bland tonåringar är fortfarande ett nationellt hot.


Det har visat sig från storskaliga nationella undersökningsdata som om hans är mest tillämpliga för unga pojkar. Ett bra exempel är data som visade att antalet pojkar som begick självmord vars ålder sjönk mellan 15 och 19 var ungefär fem gånger fler än antalet flickor som begick självmord Kramer Gould. Undersökningar gjorda på amerikanska gymnasieelever visade att den totala Antalet tonåringar som hade självmordstankar och övervägde självmord som en lösning på sina depressioner minskade avsevärt mellan och men en märkbar ökning registrerades hos elever som försökte.., uppsats om tonårsdepression. Denna studie styrdes av de primära hypoteserna. Studier som bevisar observerad effektivitet av denna metod är dock sällsynta. Gymnasiebaserad förebyggande.


Studier har visat att själveffektivitet och upplevd stress kan relateras till depression och kan komma från en rad olika källor i modern tid. Denna analys kommer att ge en översikt över stress och depression under tonårens utveckling och överväga några av de orsaker och konsekvenser som dessa demografier kommer att behöva bära genom att leva med detta problem. Denna fråga är viktig eftersom den till stor del går obemärkt förbi i demografin och ofta tros vara bara ett steg i utvecklingen. Forskning tyder dock på att problemet kan vara mycket allvarligare och orsaka mer skada på individerna än man tidigare trott. Litteraturöversikt Depression under tonåren har visat sig vara uppsats om tonårsdepression förhärskande….


Verk som citeras Ghofranipour, F.





bästa högskoleuppsats



Några av de andra alarmerande effekterna av sådan musik är graviditet, könssjukdomar, olyckor, dödande och detta har resulterat i att vara den normala livsstilen... Verk som citeras Burns, Kate. The American Teenager: Undersöker popkulturen. Kommenterad upplaga. Utgivare Greenhaven Press, ISBN , , sid Connell, J. Ljudspår: Populärmusik, identitet och plats. London: Routledge. Pg Hawkins, S. Aldershot: Ashgate Publishing. Martino, S. Exponering för förnedrande vs. icke-förnedrande musiktexter och sexuellt beteende bland ungdomar. Pediatrik, , , -- Ungdomar med dåliga problemlösningsförmåga löper större risk för självmord, enligt en artikel i Journal of Clinical Psychology Grover, et al. Författarna koncentrerar sig på problemet med "kronisk stress" hos ungdomar och säger att det innebär "berövande eller underläge" som pågår och att den dynamiken skapar en "kontinuerlig ström av hot och utmaningar" för tonåringen.


Terapin i denna forskning? Rådgivare, terapeuter, föräldrar och lärare behöver alla hjälpa ungdomar att lära sig "välutvecklade problemlösningsförmåga" för att "buffra den negativa effekten av både episodisk och kronisk stress..." Grover, s. kommer att stöta på någon form av depression på grund av stress. National Institute of Mental Health NIMH föreslår att den bästa behandlingen för svårt deprimerade ungdomar är en kombination av psykoterapi och antidepressiv medicin; den formeln fungerar bättre än båda... Verk Citerat Bradley, Kristen. Undersökning visar höga nivåer av tonårsstress. Internationellt nätverk för barn- och ungdomsvård.


Byrne, D. Källor till stress hos ungdomar, rökning och användning av andra droger. Stress och hälsa, 15 4 , Cherry, Kendra. Vad är emotionell intelligens? Ciarrochi, Joseph, Deane, Frank P. Emotionell intelligens. Kvinnor Depression Kvinnor och depression Depression är en av de mest studerade psykiatriska sjukdomarna i världen. Även om det är känt att varje person kommer att gå igenom perioder av mild, kortvarig depression efter ett dödsfall, skilsmässa, etc. Bland forskningsresultaten finns ett märkligt fynd att kvinnor lider av sjukdomen i mycket högre takt än män. Återigen betyder detta att kvinnor lider av klinisk depression i mycket högre takt än män. Forskningen har försökt fastställa orsaker, symtom och behandlingar för tillståndet, och det har varit viss framgång i denna strävan.


I denna artikel kommer depressions orsaker, symtom och behandlingsmetoder att undersökas när de gäller kvinnor som kropp. Orsaker Det kan tyckas vara nödvändigt att diskutera symtom före orsaker eftersom det är lättare att avgränsa vad symtomen är... Referenser American Psychiatric Association APA. Diagnostisk och statistisk manual för psykiska störningar 4:e upplagan. Washington, DC: Författare Cirakoglu, O. Lekmannateorier om orsaker och botemedel mot depression i ett turkiskt universitetsprov. Craig, C. Depression, sociokulturella faktorer och afroamerikanska kvinnor.


Grote, N. Stressexponering och depression hos missgynnade kvinnor: De skyddande effekterna av optimism och upplevd kontroll. Social Work Research, 31 1 , Depression i sig är mystisk och sannolikt en nödvändig funktion av vårt psyke, men för många kan detta sinnestillstånd leda till mycket katastrofala och farliga tillstånd. Syftet med denna uppsats är att presentera ett poängprogram som hjälper föräldrar att förstå flera faktorer associerade med depressiva sjukdomar. Denna uppsats kommer att lista dessa 10 idéer och ge en baslinje av information som kan hjälpa till att ge ett fastare grepp om några av de mer dolda egenskaperna som finns i en depressiv sjukdom. Program slappa. Depression är vanligt och kan behandlas. Referenser Hoecker, J. Depressionsbehandling för barn: vad som fungerar?


Mayo Clinic, May Depression in Children and Adolescents Faktablad. Visad 15 feb Ericksons och Piagets teori om barns utveckling kommer att användas för att förklara vad som kan leda till att ett barn känner sig deprimerat eller suicidalt. Jean Piaget och Erik Erikson studerade ungdomarnas utveckling. Deras teorier kommer att ge en tydligare förståelse för varför tonåringar blir deprimerade och vad som kan göras åt problemet. Depression kommer från en mängd olika problem i ungdomens liv. Att känna igen depression är viktigt. Orsakerna till depression hos en tonåring kan härröra från familjeproblem, grupptryck och mobbning och förändringar i...


Verk Citerade Bond, Lyndal; Carlin, John B. En prospektiv studie av unga tonåringar. htm Depression hos barn och ungdomar" Ett faktablad för läkare. cfm The Depressed Child" AACAP Facts for Families American Academy of Child and Adolescent Psychiatry. Faktablad nr. Att hantera depression Depression kan vara ett deprimerande ämne att ta itu med under loppet av en hel sidas text. Men genom att betona positiva copingstrategier som kan antas av personer som lider av depression och vänner och nära och kära till dem som går igenom en deprimerad period i sina liv, Coping with Depression av Sharon Carter och Lawrence Clayton. Hazeldon, , lyckas undvika denna potentiella stilistiska fallgrop.


I själva verket, om något, det tar fel på sidan av överdriven gladlynthet. En del av anledningen till att boken har en så positiv ton är att det här verket tydligt är avsett för yngre, snarare än äldre vuxna. Den försöker förklara de många orsakerna till depression, de olika potentiella behandlingsförloppen för depression från terapi till kemiska botemedel, hur man personligen hanterar sjukdomen på daglig basis och hur man hanterar om en familjemedlem eller vän är kliniskt ... Verk Citerade Carter, Sharon och Lawrence Clayton. Att hantera depression. New York; Hazeldon, Depression kan variera i svårighetsgrad från milda symtom till mer allvarliga former som inkluderar vanföreställningar, överdriven somatisk oro och självmordstankar, under längre tidsperioder.


DSM-IIIR kräver närvaro av minst fem av symtomen som anges ovan för en diagnos av allvarlig depressiv episod. Tonåringar kallar ofta missbruk av inhalatorer för "huffande". Det finns också ett starkt samband mellan depression och huffing: "Mellan och uppskattningsvis har ungdomar i åldrarna använt inhalatorer och även upplevt depression under det senaste året", och deprimerade tonåringar hade mer än tre gånger så stor risk att börja använda inhalatorer, som "den Det omvända är också sant, vilket visar att tonåringar ofta började använda inhalationsmedel innan depressionen började." Inhalationsmedel och huffing, , Föräldrar: Antidrogen. Förutom att uppvisa symtom på depression, såsom lynnigt eller tillbakadraget beteende, kan tonåringar som huffar lukta som det ämne de missbrukar, verka berusade eller okoordinerade och smutskasta sitt tal.


Saknade hushållsprodukter, trasor som luktar kemikalier som kan missbrukas... Referensinhalatorer. Tonåringars drogmissbruk. html Inhalationsmedel och huffing. Föräldrar: Antidrogen. Graviditetsproblem för tonåringar bör genomföras genom att genomföra program som hjälper till att förhindra tonåringar från att bli gravida. Vårdgivare måste utforma interventionsprogram som gör det möjligt för familjen, skolan och samhället i allmänhet att tillhandahålla nödvändig information till tonåringar genom sexualundervisning. Familjedelen bör inbegripa föräldrautbildning och information om sexuella hälsofrågor. Skolorna behöver bli mer fokuserade på att erbjuda kurser om genusfrågor och mer utbildning för lärare om sexualundervisning.


Skolor och familjer måste samarbeta för att förhindra tonårsgraviditeter. Syftet med dessa program bör vara att minska antalet tonårsgraviditeter bland flickor genom att öka deras kunskap om sexuella hälsofrågor. Detta kan göras genom att erbjuda tonåringar information i en bekväm, vänlig och familjär miljö så att de är väl informerade om de val de har Sarantaki och Koutelekos, orks Cited East, Patricia... Works Cited East, Patricia L. Langille, Donald B. Barn och ungdomar med depression Statistik visar att upp till 2. Depression tros påverka skolprestationer, sociala interaktioner och familjerelationer. Diagnos och behandling av depression hos barn och ungdomar har dock försvårats av förväxlingen av symtomen på depression med normala ungdomars beteenden.


För att minska förekomsten av depression och dess effekter på unga människor, vill forskaren ge information som hjälper till att reda ut en del av kontroversen. Det mesta av forskningen om depression har gjorts med vuxna men deprimerade barn och ungdomar uppvisar några olika symtom. Det finns inte tillräckligt med forskning om ämnet depression hos barn och ungdomar i allmänhet, och om hur depression påverkar deras liv. Studien kommer att behandla följande forskningsfrågor: Hur påverkar depression den akademiska prestationen, sociala... Hecht, Debra B. Sambandet mellan jämnåriga status och depressiva symtom hos barn och ungdomar.


Journal of Abnormal Child Psychology. april www. jhtml 2. Mesman, J. Barnrapporterad depression och ångest i preadolescens Föreningar med föräldrar- och lärare-rapporterade problem. Journal of the American Academy of Child and Adolescent Psychiatry 39 11 , Mol Lous, A et al. Depression och lek i tidig barndom. Lekbeteenden hos deprimerade och icke-deprimerade 3- till 6-åringar i olika leksituationer. Journal of Emotional and Behavioural Disorders 8 4 , Pavlidis, K. Autonomi och släktskap i familjeinteraktioner med deprimerade ungdomar.


Journal of Abnormal Child Psychology 29 1, jag sa att jag också tänkte att läkaren kanske vill ta några blodprov bara för att se till att allt flöt på som det ska i hennes kropp. Kathy verkade vara rastlös när hon rörde sina händer och fötter ganska mycket - ett annat tecken som är ganska vanligt hos postnatala depressiva patienter. Jag noterade också att det verkade finnas någon form av ångest hos Kathy och ångesten verkade verkligen vara närvarande när vi pratade specifikt om barnet. Hon verkade hopplös också genom att hon upprepade gånger sagt att hon känner att hon inte kan göra något rätt. Hon rapporterade att hennes fokus hade varit ganska spretigt att inte kunna... Referenser Aiken, C. Att överleva postnatal depression: Hemma hör ingen dig skrika.


Jessica Kingsley Publishers. Dalton, K. Depression efter förlossning: Hur man känner igen, behandlar och förebygger postnatal depression. New York: Oxford University Press. Kleiman, K. Det här är inte vad jag förväntade mig: Att övervinna förlossningsdepression. fastställa sambandet mellan depression och ätstörningar, med särskilt fokus på unga vuxna och tonåringar. Det finns inte mycket information tillgänglig om ämnet ätstörning ED-diagnostiserade personers näringsstatus och matkonsumtion. Syftet med denna studie var: Att förklara ätstörningsdiagnostiserade tonåringars näringsintag och att studera sambandet mellan depression och ED bland tonåringar utan såväl som med ED. Ett antal datakällor användes för enskilda artiklar som undersökts för denna forskning. Denna undersökning underlättar dragningen av några viktiga slutsatser.


ED:s höga stabilitet och dess huvudsakliga koppling till fetma och försämrad psykisk hälsa bland vuxna belyser nödvändigheten av snabb identifiering och behandling av problem i barndomen och tonåren. Deprimerade ungdomar måste särskilt observeras för att upptäcka restriktiv ED-utveckling. Vidare visade vuxna kvinnor som skildrade en livstid ED-diagnos dubbelt så stor sannolikhet att rapportera migrän jämfört med icke-relaterade medlemmar av just denna... Referenser Allen, K. Kostintag hos befolkningsbaserade ungdomar: stöd för ett samband mellan ätstörningssymptom, lågt fettsyraintag och depressiva symtom.


Journal of Human Nutrition and Dietetics, - Christina, B. Rosenbaeur, J. Symtom på ätstörningar och depression hos nya vuxna med tidig debut, långvarig typ 1-diabetes och deras samband med metabol kontroll. PLoS ETT. Costa, J. Skam, självkritik, perfektionistisk självpresentation och depression vid ätstörningar. International Journal of Psychology and Psychological Therapy, - Herpertz-Dahlmann, B. Symtom på ätstörningar försvinner inte bara: konsekvenserna av ätstörning hos ungdomar för kroppsvikt och mental hälsa i ung vuxen ålder. Eur Child Adolesc Psychiatry, - Ett jämförelsevis vanligt psykiskt problem som vanligtvis fortsätter intermittent till mognad, pediatrisk depression kan orsakas av olika faktorer.


Det kan utlösas av biologiska processer, skadliga upplevelser eller en kombination av båda. En viktig faktor för pediatrisk depression återstår att diskutera. Vad som är säkert är att kemiska förändringar i hjärnan leder till de avslutande vanliga vägarna till depression. För att hjälpa ett barn som kämpar med depression är det viktigt att förstå och lära sig att identifiera tecknen och symtomen. Major depressiva episoder som ses vid pediatrisk depression varar ofta allt från två veckor och inkluderar minst fem symtom. En lista över symtom finns nedan. Nedstämd eller irriterad stämning Minskat intresse eller förlust av nöje hos nästan alla... Referenser Bonin, L. Pediatrisk unipolär depression: Epidemiologi, kliniska egenskaper, bedömning och diagnos.


Pediatrisk depression: Övning, bakgrund, patofysiologi. Pediatrisk unipolär depression och farmakoterapi: Att välja ett läkemedel. Bakgrund till förlossningsdepressionDepression har snabbt blivit ett stort folkhälsoproblem för dem i USA. COVID och dess resulterande hälsokonsekvenser har förvärrat många av effekterna av depression på kvinnor i utvecklade världar. Pandemin orsakade till exempel massiva och oväntade arbetsförluster för miljontals familjer. Många av de drabbade, såsom resor, turism och detaljhandel, tjatar fortfarande om de ekonomiska konsekvenserna av viruset. Dessa element kan kombineras för att allvarligt påverka den psykologiska förmågan hos individer i samhället, särskilt kvinnor. Att föda barn är en av de mest kraftfulla och stressiga händelserna en kvinna kan uppleva.


Om den är oförberedd ekonomiskt eller sjukvårdsmässigt kan denna stress resultera i depression. För en gångs skull löper kvinnor nästan dubbelt så stor risk att drabbas av depression under sina fertilitetsår jämfört med män. Förlossningsdepression definieras av akademiker som en episod av icke-psykotisk depression enligt standardiserade diagnostiska kriterier... Referenser 1. Beck, C. Effekterna av förlossningsdepression på interaktion mellan moder och spädbarn: en metaanalys. Nursing Research, 44, Cooper, P. Effekten av psykologiska behandlingar av förlossningsdepression på moderns humör och spädbarns utveckling.


Cooper Eds. New York: Guilford Press. Jacobsen, T. Effekter av postpartum störningar på föräldraskap och avkomma. Miller Ed. Washington, DC. Milgrom, J. Interaktioner mellan mor och spädbarn i postpartumdepression: ett tidigt ingripandeprogram. Australian Journal of Advanced Nursing, 11, Vuxendepression drabbar miljontals människor bara i USA varje år. Oavsett om det är akut eller kronisk depression bildar symtomen ofta en försvagande vardag som tillskriver dålig livskvalitet för de drabbade. SpeakUP and the Joint Commission erbjuder en broschyr om vuxendepression som hjälper människor att lära sig vad de ska leta efter hos någon som är deprimerad. Broschyren är inte bara ett bra sätt att öka medvetenheten om vuxens depression, den ger också på första sidan användbara länkar till olika organisationer som hjälper de deprimerade, få hjälp.


En av de största är telefonnumret och webbplatsen för självmordsförebyggande livlina. Precis som barn och tonåringar kämpar även vuxna med depression. Utan verktyg och information för att förstå och bekämpa depression kan vuxna hamna i depression i flera år ensamma och isolerade. Broschyren är tänkt att visa läsarna att det finns hopp för... Referenser SpeakUP. Säg upp: Vad du bör veta om vuxendepression. Höjd: 4 fot. Inte ett akut astmaanfall. orolig natt och klagomål om tryck över bröstet och oförmåga att hämta andan. Lätt väsande andning kan höras under utandningar. Potentiella astmakomplikationer; albuterol har visat sig vara något ineffektivt för att lindra symtom och obehag. Ekonomisk historia: Patienten är helt täckt av föräldraförsäkringen.


Mamma arbetar; tjänstgör som informator och eskort till läkare. Ensamstående förälders hushåll. Tidigare hälsohistoria: Patienten är helt immuniserad och får alla rutinmässiga hälso- och välbefinnandefysiker och undersökningar som är lämpligt. Historik inkluderar kamp med ansträngningsutlöst astma-albuterolanvändning via luftrörsvidgare. Referens Hull, J. Tillvägagångssätt för diagnos och hantering av misstänkt ansträngningsinducerad bronkokonstriktion av primärvårdsläkare. BMC Pulmonary Medicine, hans artikel gör ett utmärkt jobb med att i begripliga termer diskutera den senaste forskningen som har behandlat det nuvarande kunskapsläget om sambandet mellan missbruk bland tonåringar och humörstörningar och ger en uppdelning av möjliga behandlingsalternativ.


Flaherty, L. Adolescent psychiatry: annals of the American Society for adolescent psychiatry Vol. Hillsdale, New Jersey: Analytic Press. hans resurs är från en specialutgåva av Adolescent Psychiatry som specifikt hänför sig till frågor som uppstår tillsammans med ungdomsproblem med missbruk. ämnen inom allt från tonåringar med ecstacyberoende till spelproblem. o utövaren och den intresserade vuxen, förälder eller pedagog, informationen i denna tidskrift ger en noggrann och övertygande inblick i det stora utbudet av problem som kan sammanfalla med en tonårings missbruksproblem. När det gäller ungdomar, depression och missbruk är två artiklar särskilt upplysande:...


Denna resurs är från en specialutgåva av Adolescent Psychiatry som specifikt hänför sig till frågor som uppstår tillsammans med problem med missbruk av ungdomar. Ämnen inom sträcker sig från tonåringar med ecstacyberoende till spelproblem. För utövaren och den intresserade vuxen, förälder eller pedagog ger informationen i denna tidskrift en noggrann och övertygande inblick i det stora utbudet av problem som kan sammanfalla med en tonårings missbruksproblem. När det gäller ungdomar, depression och missbruk är två artiklar särskilt belysande: en som diskuterar komorbiditet bland tonåringar med depression och missbruksproblem och en annan som diskuterar frågor relaterade till dubbeldiagnoser hos ungdomar med depression och missbruksproblem.


Schwartzberg, A. Tonåringen i kaos. Westport, CT: Praeger Publishers. En betydande del av boken fokuserar på att diagnostisera och behandla ungdomar som kämpar med depression. I denna text tar han också upp den normala och patologiska tonåringen såväl som den övergripande utvecklingen av tonåringen, vilket kan vara till hjälp för att ta itu med skillnaderna mellan ungdomar med depression och de utan. Det finns ytterligare avsnitt som diskuterar specifika frågor som drabbar oroliga ungdomar som ätstörningar, humörstörningar, aggressivt och våldsamt beteende och självmord. Denna text är skriven i begripliga termer och läsaren behöver inte ha omfattande medicinsk bakgrund för att förstå dess innehåll.


Narkotikaanvändning hos ungdomar Författaren till denna rapport har fått i uppdrag att skriva en kort vetenskaplig rapport med några nyckelkomponenter. Författaren till denna rapport har blivit ombedd att välja ett ämne av intresse. Det valda ämnet ska vara substans- och drogmissbruk hos ungdomar. Som en del av denna vetenskapliga rapport kommer det att finnas tre huvudkomponenter. Den första kommer att vara en beskrivning av intresseområdet och varför författaren till denna rapport är intresserad av det. För det andra kommer det att göras en kort litteraturgenomgång med vetenskapliga källor som täcker samma ämne. Slutligen kommer det att finnas en reflektion och reaktion på litteraturgenomgången inklusive om det fanns enighet, hur författaren till denna rapport uppfattar de inblandade paradigmerna och så vidare.


Medan många barn undviker fallgropar och negativa resultat av droganvändning och missbruk, faller många offer ibland eller många gånger och... Referenser Jaynes, S. Att använda teori om social desorganisation för att vägleda förebyggande av drogmissbruk bland ungdomar: konsekvenser för lärare. Journal Of At-Risk Issues, 18 1 , Lanza, H. Har tonårens viktstatus. UTBILDNING AV ISKY-BETEENDE FÖR afroamerikanska tonåringar En intervention för att utbilda isky-beteende bland afroamerikanska kvinnliga tonåringar: leverantör av kulturell kompetensutbildning Office of Minority Health i U.S.A. Department of Health and Human Services citerar Dr.


Martin Luther King, Jr. Som ett sätt att introducera ämnet uppdatering och förbättring av de nationella CLAS-standarderna för kulturellt och språkligt lämpliga tjänster. Citatet är "Av alla former av ojämlikhet är orättvisan i vården den mest chockerande och omänskliga" p. Länge erkänt som ett betydande problem i USA, har ojämlikhet i hälsa längs sociala, ekonomiska, rasmässiga och etniska gränser blivit ett centralt fokus för hälsovårdspolitiken i detta land. Även om vårdgivare har liten kontroll över de historiska bestämningsfaktorerna för diskriminering i USA. de kan arbeta för att eliminera hälsoskillnader som finns genom kulturell kompetens. Förutom de etiska och moraliska skälen för att uppnå...


Referenser Aronowitz, T. Typ av kommunikation: Röster från år gamla afroamerikanska flickor och deras mödrar när det gäller att prata om sex. Issues in Comprehensive Pediatric Nursing, 35 2 , Aronowitz, T. Föräldrastrategier afroamerikanska mödrar använder för att minska sexuella riskbeteenden hos sina tidiga tonårsdöttrar. Folkhälsovård, 30 4 , HIV och AIDS bland afroamerikanska ungdomar. Hämtad 2 feb. HIV bland afroamerikaner: snabba fakta. Dessa antaganden gör det möjligt för forskaren att se världen ur ett visst perspektiv samtidigt som han ignorerar andra perspektiv. Forskaren i denna studie antar att hans försökspersoner är logiska människor som har en rationell synvinkel. Deras tänkande är giltigt och rimligt och deras inställning är mer eller mindre i linje med vetenskapligt tänkande.


Dessutom antar vi att sunt förnuftstänkande och vetenskapligt tänkande är mer eller mindre identiska till sin natur. Med dessa antaganden i åtanke tar vi en post-positivism filosofisk grund; som i linje med Trochim är post-positivismen det direkta förnekandet av positivismen som hävdar att naturlagarna är slumpartade och därför kan deduktiva resonemang vara det enda lämpliga tillvägagångssättet för att förstå naturen och förutsätter att dagliga mänskliga och vetenskapliga resonemang är mer eller mindre samma sak och för att förstå verkligheten måste forskare använda inte bara deduktiva utan också induktiva resonemang Trochim,... Referenser: Bailer UF, Frank GK, Henry SE et al. Förändrad hjärnserotonin 5-HT1A-receptorbindning efter återhämtning från anorexia nervosa mätt med positronemissionstomografi.


Archives of General Psychiatry, 62, Bloks H, Hoek HW, Callewaert I et al. Stabilitet av personlighetsdrag hos patienter som fick intensiv behandling för en allvarlig ätstörning. Journal of Nervous and Mental Disease, Bulik CM, Klump KL, Thornton L. et al. Alkoholmissbruksstörning komorbiditet vid ätstörningar: en multicenterstudie. Journal of Clinical Psychiatry, 65, Byrne, B. Postmodernism är filosofin som hävdar att det inte finns någon sanning eller lögn i sig, snarare att varje kultur, grupp eller individ är uppfostrad i en viss verklighet och upplever livet och dess händelser baserat på hans eller hennes speciella läror, geo- historiska tider och upplevelser. På det sättet kan ingen speciell kultur påtvinga sina sätt att tänka som doktrinär sanning eftersom det inte finns någon sanning.


Däremot är Sanningen relativ och beror på hur individen ser på sin verklighet. I motsats till västerländsk eller vit vetenskap, som forskarna ser som det dominerande autokratiska sättet att tänka på en viss kultur som har påtvingats ovilliga andra befolkningar, kommer forskarna sannolikt att föredra en deduktiv, kvalitativ-baserad strategi för de kvantitativa, induktiva egenskaperna hos traditionella vetenskap i sig. Referenser Abramson, L. Hopplöshetsdepression: En teoribaserad undertyp av depression. Review, 96, Breakwell, G. forskningsmetoder inom psykogloy.


SAGE: London. Kaufman, J. Socialt stöd och serotonintransportörgen måttlig depression hos misshandlade barn, PNAS, 10, Parker, G. T Depression i planetens största etniska grupp: kineserna. Psykiatri , ,. Hälsofrämjande Frånvaron av sjukdom förklarar inte "hälsa" ordentligt, det kan lika gärna beskrivas som välbefinnande för kropp och själ. Mer tekniskt kan hälsa definieras ur två perspektiv - kroppslig och psykisk hälsa. Ett tillstånd av välbefinnande på grund av regelbunden träning, tillräcklig näring, tillräcklig vila, känslighet för tecken på sjukdom och när man ska söka hjälp kallas fysisk hälsa. Mentalt välbefinnande avser psykologiskt och känslomässigt välbefinnande. Enligt definitionen av Världshälsoorganisationen WHO är mental hälsa "ett tillstånd av välbefinnande där en individ upptäcker och utnyttjar sina förmågor, gör framsteg oavsett påfrestning i livet, kan utföra uppgifter på ett adekvat och lönsamt sätt med en betydande slutprodukt, och också bidrar oerhört till höjningen av hans eller hennes ort.


Ett sätt att göra det möjligt för människor... Referenser Boundless, Research Methods for Evaluating Treatment Efficacy - Boundless Open Textbook. Cuijpers, P. EU-kompass för åtgärder för psykisk hälsa och välbefinnande. pdf [Tillgänglig 27 juni ]. Gillham, J. Förebygga depression hos tidiga tonårsflickor: Penn Resiliency och Girls in Transition-programmen. Handbook of Prevention and Intervention Programs for Adolescent Girls, s. Den täcker också olika kategorier av ungdomsdepression. Orsaker till detta problem, tillgängliga diagnostekniker och de bästa behandlingsmetoderna beaktas också. Dess samband med andra hälsoproblem, såsom fetma och cancer, beaktas också. Det finns en del kvantitativ information om detta problem. Denna artikel uppmärksammar också viktiga studier som andra experter har genomfört.


För vissa experter är detta problem inte på något sätt en medicinsk åkomma. Det läggs också tonvikt på den roll som adekvat övning och balanserad kost spelar för att stävja depression hos ungdomar. Avslutningsvis framhålls att en deprimerad tonåring kan visa sig bli en mycket normal och lycklig individ. Den kognitiva teorin om depression som postulerats av Beck ger en beskrivning av... Referenser Allen, J. En översikt av Becks kognitiva teori om depression i samtida litteratur. Rochester Institute of Technology. html Brian, K. Behandling av depression hos barn och ungdomar.


Pediatric Annals, 40 11 , Depression: En känsla inte en sjukdom. Dublin: Mercier Press. Barnfetma och dess inverkan på självkänsla, lärande och utveckling Barnfetma har nått alarmerande proportioner i utvecklade länder i världen och dess förekomst ökar kontinuerligt från I de skandinaviska länderna är barnfetma mindre än jämfört med Medelhavsländerna; ändå ökar antalet överviktiga barn i båda fallen. Även om de högsta frekvenserna av barnfetma har setts i utvecklade länder, och samtidigt ökar fetma även i utvecklingsländer.


Fetma hos barn är på ökade nivåer även i Mellanöstern och Central- och Östeuropa. Som ett exempel, i , hade Världshälsoorganisationens projekt som utvärderade kardiovaskulära sjukdomar visat att Iran var ett av de sju länderna, som hade de högsta frekvenserna av barnfetma. Dehghan; Akhtar-Danesh; Köpman, , sid. Referenser Abell, Steven C; Richards, Maryse H. Relationen mellan kroppsformtillfredsställelse och självkänsla: en undersökning av köns- och klasskillnader. Journal of Youth and Adolescence. Vol: 25; nr: 1; pp: Boyles, Salynn; Smith, Michael. Psykisk sjukdom Vanlig i barndomsfetma; Trots, depression citerad i studien.


april, 7. Sammanfattningsvis måste både unga sexualförbrytare och offer för sexuella övergrepp genomgå behandling och rådgivning. Vikten av att behandla offer för sexuella övergrepp är att se till att "övergreppscykeln" upphör och att de kan återhämta sig från sin prövning och leva ett normalt liv. Behandlingen av unga sexualförbrytare är att säkerställa deras rehabilitering, beroende på problemet och även skilja dem från resten av samhället. eferences California Dept. Of Justic, n. Megan's Law - Fakta om sexualförbrytare - Kaliforniens justitiedepartementet. htm Harrison, L. Ungdomsförbrytares tvetydighet. Internet Journal of Criminology, 7, pdf Herrmann B, Navratil F.


Sexuella övergrepp hos barn och ungdomar före puberteten. Sultan C Editor Pediatric and Adolescent Gynecology: Evidence-Based Clinical Practice. Pakistan: Endocr Dev, Basel, Karger Hunter, J. Förstå ungdomsförbrytare:... Referenser California Dept. Problemet ignoreras fortfarande av ett stort antal människor, och att ignorera det kommer inte att försvinna. Kyrkan måste också involveras i utbildningen av sina ungdomar, eftersom studier har visat att stark religiös bakgrund minskar risken för självmord hos vissa ungdomar, särskilt afroamerikaner och latinos Wardlaw, , pg.


Skolor måste utveckla program som är mer omfattande för studenter och för kuratorer och psykologer, och de måste skapa mer finansiering för dessa program för att skydda sina elever från skada. Journalisten Portner fortsätter, "Faktum är att en fjärdedel av dödsfallen på skolområdet är självmord" Portner, , s. Det är uppenbart att skolan är starkt involverad i barnets välfärd, och att ignorera detta är att utsätta barn för risker. Regeringen måste också inse detta och göra mer för att skapa finansiering för skolor och lokala myndigheter för att skapa fler program. Referenser Antidepressiva medel, tonårssjälvmordslänk ifrågasatt. Washington Times, sid. Astroth, K. Bortom efebifobi: problemvuxna eller problemungdomar?. Davis, N. Ungdomskris: Att växa upp i högrisksamhället. Deaton, R. Planera och hantera dödsfallsfrågor i skolorna.


Westport, CT: Greenwood Press. Det är uppenbart att problemet med ungdomars självmord kräver allvarlig uppmärksamhet. Självmord bland alla åldersgrupper ger anledning till oro, men bland de som är unga och fulla av liv är det särskilt oroande och när mobbningsfaktorn tillkommer är det dags för samhället i allmänhet, skolpersonal och mentalvårdspersonal att gå samman i ett försök att undersöka och lösa problemet. Alla som har kontakt med ungdomar bör vara medvetna om besvär från sådana ungdomar som huvudvärk, magsmärtor och ät- och sömnsvårigheter.


Sådana svårigheter är ovanliga för friska tonåringar och kan vara tecken på att tonåringen utsatts för en mobbare. När mobbningen väl har identifierats är det dock viktigt att ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt antas för att inte bara behandla effekterna av mobbningen utan också för att så mycket som möjligt utrota källan till mobbningen. Läkare, sociala... Works Cited Bridge, Jeffrey a. Eckholm, Erik. Kim, Young Shin. Lax, G. Sociala medier och självmord Sociala medier Internet har blivit en pryl för dagligt bruk för människor från 2000-talet. Eftersom det erbjuder många fördelar för användarna när det gäller informationskommunikation, interaktion, underhållning, socialisering och försörjning, finns det vissa mörka faktorer relaterade till det. De mörka faktorerna är lika allvarliga som att tvinga människor att begå självmord.


Det är ingen överdrift att nämna att Intenet används som ett medium för att trakassera människor och få otillbörliga fördelar av dem. Sociala medier spelar idag en stor roll för att göra det möjligt för människor och organisationer att kommunicera och dela idéer, åsikter och kunskap med andra människor. Lexton et al. Den mest välkända sociala nätverkswebbplatsen Facebook hade... Referenser Biddle, L. Självmord och internet. British Medical Journal, , statistik "Facebook statistik efter land," n. Metoder för att döda Metoderna för att begå neonaticid, barnmord och mordmord är lika olika som kvinnorna som begår det tragiska brottet. Enligt ouge-Maillart, Jousset, Gaudin, Bouju och Penneau var strypning, huvudtrauma, drunkning och kvävning de fyra vanligaste metoderna för mord. Men i dessa forskares studie använde vissa mammor vad de anser vara "mer aktiva" metoder.


Fem barn dog efter att ha blivit träffade av sina mödrars knytnävar. Två kvinnor i studien använde ett skjutvapen för att skjuta sina barn. Två dog efter att ha blivit träffade med ett tungt föremål av sin mamma - den ena en apa vrider den andra en sten. En kvinna skar upp halsen på sin åring. I ett fall dog en 3-årig pojke av defenestration - när han kastades ut genom fönstret. Till sist dog en månadsbarn av svält och uttorkning efter att ha berövats mat och vatten i 10 dagar. Krischer, Stone, Sevecke och Steinmeyers ….


Referenser Atwood, T. Feb Kommentar: National Council for Adoption's svar på Texas Safe Haven-studien. Barnmisshandel, 13 1. Craig, M. Perinatala riskfaktorer för neonaticid och spädbarnsmord. Journal of the Royal Society of Medicine, Friedman, S. American Journal of Psychiatry, Kauppi, A. Kumpulainen, K. Vanamo, T. Merikanto, J och Karkola K. Archives of Women's Mental Health, depressiv störning MDD är ett tillstånd som kännetecknas av närvaron av minst en allvarlig depressiv episod American Psychiatric Association [APA], ungdomsdepression delar många kliniska egenskaper som liknar depression hos vuxna. Deprimerade ungdomar är ledsna, de kan tappa intresset för aktiviteter som tidigare var viktiga för dem, och de är mycket kritiska mot sig själva och tror att...


Referenser American Psychiatric Association Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, IV- Text Revision. Washington, DC: Författare. Costello, E. Finns det en epidemi av barn- eller ungdomsdepression? Journal of Child Psychology and Psychiatry, 47, Giedd, J. Marknadsplanens strategier kommer att använda massmarknadsföring för marknadsföringskampanjen. Massmarknadsföringsstrategin är mycket fördelaktig eftersom den kommer att skräddarsys för att nå det stora antalet potentiella köpare. Historiskt sett använder de flesta sjukhus i USA massmarknadsföring för att nå potentiella köpare i sina lokala områden.


Trots fördelarna med massmarknadsföring kan strategin göra en organisation mottaglig för konkurrenterna. Som en del av marknadsföringsstrategin kommer Eastern Boston Health Center att använda marknadsnischstrategi för marknadsföringskampanjer. Marknadsnisch är en typ av marknadspositionering där en organisation följer marknadssegmenten på en stor marknad för att främja företagets specialiserade tjänst. Marknadsnisch är ett vanligt tillvägagångssätt för marknadsföringsstrategin i sjukvården. Vanligtvis är nischstrategin det bästa tillvägagångssättet för den specialiserade sjukvården. Taktisk plan De fyra Ps kommer att användas för den taktiska planen. Referenser Fox News Fox News Network, LLC. Marknadsföringsstrategi. Och Mexiko lider av perinatal depression.


Newswire Portland Oregon. S Census Bureau, Boston, Massachusetts. Census Bureau: State and County QuickFacts. Relationer ger nyckelupplevelsen som förbinder barns personliga och sociala världar. Det är inom det dynamiska samspelet mellan dessa två världar som sinnen formas och personligheter växer, beteendet utvecklas och social kompetens börjar. psykologiskt sett kan individen inte förstås oberoende av hans eller hennes sociala och kulturella kontext. Spädbarnet kommer inte in i världen som a priori diskret psykologisk varelse. Snarare formas jaget och personligheten när det utvecklande sinnet engagerar sig i världen där det befinner sig. ingen "hård gräns" mellan individers mentala tillstånd och de sociala miljöer där de befinner sig.


Interaktionen mellan individer och deras erfarenheter skapar personligheter. Detta är det psykosocialas domän. tar spädbarn i närheten av... Bibliografi Ainsworth, M. Bilagor bortom barndomen. Amerikansk psykolog, 44, Allen, Jon G. Inventeringen av förälders och kamraters anknytning: Individuella skillnader och deras relation till psykiskt välbefinnande i tonåren. Journal of Youth and Adolescence, 16, Barrocas, Andrea L. Emory Center for Myth and Ritual in American Life. Arbetsdokument nr.


easons för MLB-spelare Dessutom har MLB-ägare haft en hög tvåsiffrig avkastning på investering i många år. Genom att visa tonåringar att steroider inte är det coola eller hälsosamma sättet att bli mer fysisk vältränad, har de äntligen möjlighet att visa världen att de inte alla är Montgomery Burns Saving the Puerto ican League. Om de flesta tror att sättet att komma framåt är att arbeta hårt, då kommer de flesta att arbeta hårt och mer välstånd kommer att skapas. Å andra sidan, om människor tror att rika människor inte ska behöva arbeta, då kommer människor att försöka vinna rikedom utan att arbeta, vilket leder till en nollsummeekonomi. Om de flesta förväntar sig att offentliga tjänstemän ska vara ärliga, kommer oärliga tjänstemän att identifieras och straffas" enligt vår övertygelse om hälso- och sjukvård.


Slutsats Därifrån deltar MLB-basebollspelare för att förhindra tonårsidrottares steroidanvändning eftersom de vill presentera en... Referenser Steroidanvändning hos tonårsidrottare. html Rädda Puerto Rican League. html Reformera vår övertygelse om hälso- och sjukvård. Inlärningsverktyg Studiedokument Skrivguider Om oss Vanliga frågor Vår blogg Citation Generator Flash Card Generator Logga in Registrera dig. Filtrera efter:. Nyckelord s Filtrera efter nyckelord: lägg till komma mellan varje. Mest relevant Nyligen tillagd Mest populär. Hem Ämnen Hälsa Teen Depression Essays Teen Depression Essays Exempel. Har problem med att komma på en uppsatstitel?


Använd vår uppsatstitelgenerator för att få idéer och rekommendationer direkt. Depression är ofta svår att diagnostisera, och hälso- och sjukvårdsindustrin bidrar till att förbise depression hos tonåringar på grund av den överväldigande önskan att hålla nere kostnaderna och svårigheten att få tonåringar... Huvudorsakerna till ungdomsdepression - Som nämnts är tonårsdepression svårt att diagnostisera ibland eftersom det är så imiterande av många normala ungdomars reaktioner och beteenden. Antidepressiva medel är inte "mirakelkurer" och så många som en... Referenser American Academy of Child and Adolescent Psychiatry Enligt fallet kan Thomas ha visat initiala tecken på depression på grund av sin mammas död, flytta till en annan plats och ha problem med anpassningen , speciellt... Referenser Centers for Disease Control and Prevention.


Depression hos ungdomar Ord: Längd: 8 sidor Dokumenttyp: Terminsats Uppsats: I den sista delen undersöker uppsatsen... Works Cited Beardslee, William R. Depression För närvarande Depression är ett ord: Längd: 10 sidor Dokumenttyp: Uppsatsuppsats: Tonåringssjälvmord Självmordsbeteende bland tonåringar Återstående ord: Längd: 5 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Ett bra exempel är uppgifterna som visade att antalet pojkar som begick självmord vars ålder sjönk mellan 15 och 19 var ungefär fem gånger fler flickor som begick självmord Kramer Gould. Undersökningar gjorda på amerikanska gymnasieelever visade att det totala antalet tonåringar som har självmordstankar och överväger självmord som en lösning på deras depressioner minskade avsevärt mellan och , men en anmärkningsvärd ökning registrerades hos elever som försökte... Denna studie vägleddes av de primära hypoteserna.


Tonårsstress Ord: Längd: 4 sidor Dokumenttyp: Forskningspapper Uppsats : Litteraturrecension Depression under tonåren har visat sig vara mycket utbredd... Verk som citeras Ghofranipour, F. Teenage Abort Lindsey A Story Ord: Längd: 2 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Bröstförstoring för tonåringar Detta är ord: Längd: 18 sidor Dokumenttyp: Forskningsförslag: Det här är föräldrarna som tar ut finansiering för att göra operationen... Bibliografi Agence France-Presse Newswire Service. Teen Aggression Is a Serious Words: Längd: 5 Sidor Dokumenttyp: Examensarbete: The... Arbeten som citeras Arseneault L, Tremblay RE, Boulerice B, Obstetriska komplikationer och våldsbrott: testa två utvecklingsvägar.


Det är en förvirrande tid i livet eftersom en tonårings kropp förändras i takt med deras relationer. Tonåringar vacklar ständigt mellan att sträva efter oberoende från familjen och att fortfarande försöka vara ett barn och vara beroende av det. Men dagens tonåringar står inför en ytterligare utmaning: de växer upp i en värld som är helt annorlunda än deras föräldrars ungdom. Ungdomar idag möter stress som var okända för tidigare generationer och hanterar dem på ett ofta självdestruktivt sätt. Jag skriver ett sammandrag för artikeln Assessment and Treatment of Adolescent Depression and Suicidity hämtad från Journal of Mental Health Counseling. Vissa typer av betydande förluster kan vara en faktor för att utlösa tonårsdepression. Förlust kan bero på dödsfall, skilsmässa, separation eller förlust av en familjemedlem, viktig vän eller romantiker Fortsätt läsa den här uppsatsen Fortsätt läsa.


Växla navigering MegaEssays. Sparade uppsatser. Ämnen i papper. Exempel uppsatser. Tonårsdepression. Fortsätt läsa den här uppsatsen Fortsätt läsa Sida 1 av 2.

No comments:

Post a Comment