Friday, December 31, 2021

Usc ansökan uppsats

Usc ansökan uppsats



För det andra specificerar den inte om utmaningen måste vara positiv eller negativ – både positiva och negativa erfarenheter har effekter på oss! Varför fängslar det dig? Reflektera över något som någon har gjort för dig som har gjort dig glad eller tacksam på ett överraskande sätt, usc ansökan uppsats. Ekonomiskt stöd är tillgängligt för papperslösa studenter som uppfyller vissa kriterier. Med en så här bred fråga kan du skriva om i stort sett vad som helst så länge den berättar en historia om dig och ditt liv. Försök att välja ett ovanligt ämne eller åtminstone en specifik aspekt av ett vanligt ämne. Inte bara den här uppsatsen usc ansökan uppsats med ett stycke på en rad börjar det med två meningsfragment.





Missa inte de bästa antagningsresurserna för gymnasiet och högskolorna!



Vill du få en bättre känsla för vad USC letar efter? För djupa insikter usc ansökan uppsats hur detta privata forskningsuniversitet föreställer sig sin roll och hur det vill växa och utvecklas, usc ansökan uppsats, läs dess senaste strategiska plan, Besvara samtalet, scrolla till botten för att ladda ner hela dokumentet. Beskriv hur du planerar att utöva dina akademiska intressen och varför du vill utforska dem usc ansökan uppsats USC specifikt. Ta gärna upp dina första- och andrahandsval. Du behöver inte ta upp ett sommaruppehåll. Studentkåren vid USC Viterbi School of Engineering är en mångfaldig grupp unika ingenjörer och datavetare som arbetar tillsammans för att skapa en bättre värld för hela mänskligheten.


Beskriv hur dina bidrag till USC Viterbi studentkår kan skilja sig från andra. National Academy of Engineering NAE och deras 14 stora utmaningar går hand i hand med vår vision att skapa en bättre värld för hela mänskligheten. Ingenjörer och datavetare utmanas att lösa dessa problem för att förbättra livet på planeten. på Läs mer om NAE Grand Challenges och berätta vilken utmaning som är viktigast för dig och varför. Vänligen svara på en av de tre uppmaningarna nedan. USC tror att man lär sig bäst när man interagerar med människor med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv. Berätta för oss om en gång du blev utsatt för en ny idé eller när dina övertygelser utmanades av en annan synvinkel.


USC-fakulteten lägger tonvikt på tvärvetenskapliga akademiska möjligheter. Beskriv något utanför din avsedda akademiska inriktning som du är intresserad av att lära dig. Vad är något med dig själv som är väsentligt för att förstå dig? Tips: Vår favorit av dessa är den tredje. USC Essay Exempel skrivet för Prompt 3:. När jag gick med i Durham Youth Commission valde en grupp studenter att representera ungdomsintressen inom lokala myndigheter, Usc ansökan uppsats träffade Miles.


Efter det skulle min uppfattning om det normala aldrig bli densamma. En smältdegel av ideologier, skinn, socioekonomiska klasser, trosuppfattningar och utbildningar, DYC är ett unikt samarbetsföretag. Min förmåga att lyssna empatiskt hjälpte oss att föreställa oss mångfacetterade lösningar på frågor som 2000-talets ungdomar står inför. Min erfarenhet i detta utrymme av bekräftelse och engagemang har gjort mig till en mer eftertänksam person och lyssnare. Att förena olika livsstilar och bakgrunder i kommissionen har förberett mig att bli en medkännande ledare, ivrig att både vidga perspektiv och samarbeta. Återanvänd andra uppsatser, om du kan. Den här provuppsatsen är i grunden en uppsats utanför läroplanen som studenten återanvände för denna prompt.


Den beskriver en gemenskap hon var en del av, hennes perspektiv som förändrades, och ja, som nämnt var det en del av en fritidsaktivitet. Även om du skriver om en fritidsaktivitet, ta tillbaka den till dig. Med andra ord, gör det personligt. Hon kommunicerar också indirekt att hon värdesätter lyssnande, samarbete och meningsfullt arbete. Usc ansökan uppsats Poäng: Fråga dig själv: Hur kan du utveckla denna viktiga del av dig själv på USC? Forskning en klubb, klass, utrymme, usc ansökan uppsats, eller talare som hjälper dig att ytterligare engagera dig i denna identitet på USC.


Här är tre andra bra exempel på USC-uppsatser som fungerade för denna första prompt:. Alternativ 1. Tre böcker startade banan för den person jag är idag: Savages in the Mirror av Gunn Allen, Yellow av Wu och Citizen av Rankine. Gunn Allen undersöker om kanonisk historia som raderade indianska röster. Wu ger en röst åt mina erfarenheter av att vara kinesisk-amerikansk. Rankine skildrar afroamerikansk historia och identitet genom utbrott av färg, konst och poesi. Tre böcker. Jag blev kär i dem efter att ha läst dem i Honors American Literature. Så mycket historia, smärta, firande, kraft. När jag studerar ekonomi tänker jag på motiven som format Amerika och fortsätter att göra det.


När jag studerar politik och näringsliv, usc ansökan uppsats, Jag minns vikten av att föra in historiens röster i dagens handlingar. De har förändrat mitt sätt att se på världen och lära mig affärer. Alternativ 2, usc ansökan uppsats. Min passion för historia ledde mig till en praktikplats vid Sejong Institute, en tankesmedja som specialiserat sig på koreansk diplomati. Denna uppfattning gäller även för mitt deltagande i MUN. Att lära mig om nationers ofta kontroversiella tidigare handlingar fick mig att ta upp etiska frågor. När vi löser dessa konflikter, hur balanserar vi nationell suveränitet med tidigare kolonialmakters ansvar för att stabilisera regionen?


Från att spåra den afrikanska utvandringen av Homo erectus till att undersöka La Bestia godståg som används av USA-bundna migranter. Jag förstår nu att migration är lika gammal som historien själv. På college hoppas jag kunna fortsätta dra kopplingar mellan historia och samtida geopolitik. Alternativ 3. Jag trodde en gång att trots att jag lärde mig engelska från grunden och kämpade med flera amerikanism, så var min brasilianska identitet bara en fråga om geografi. Men att återvända till Fortaleza i år visade mig de tjuder jag var blind för. När jag surfade på en hantverksmarknad träffade jag en äldre herre som säljer cordéis: häften med långa, berättande drivna texter som musiker köper och tolkar.


Han berättade att han skrev dem själv och erbjöd sig att spela en låt. Och så, när jag lyssnade på denna hemsökande, dränkande hymn, tittade jag igenom de olika berättelserna usc ansökan uppsats Författarna hade skapat... berättelser om brasilianska hjältar, tjuvar, prinsessor. Till och med i min hemmastudio i Washington känner jag hur en energi kanaliseras från Fortaleza, genom mina fingrar, in i musiken. Beskriv hur du planerar att utöva dina akademiska intressen vid USC. Gör en kopia av detta diagram för att kartlägga din högskoleforskning. Skapa en disposition för dina uppsatser baserat på antingen Metod 1, 2 rekommenderad eller 3 i den fullständiga guiden ovan. Se till att koppla vart och ett av dina USC-exempel till dina första och andra major-val.


Misstag 1: Att skriva om skolans storlek, plats, rykte, väder eller ranking. Misstag 2: Använd helt enkelt känslomässigt språk för att visa passform. Misstag 3: Att skruva ihop maskot, stadion, lagfärger eller namn på viktiga personer eller platser på campus. Misstag 4: Papegoja broschyrerna eller webbplatsens språk. Misstag 5: Att beskriva traditioner som skolan är känd för. Misstag 6: Tänker på detta som bara en "Varför dem"-uppsats. Vetenskapen stimulerar mina tankar. Musik läker min själ. Eftersom möjligheten till dubbel dur uppmuntras, vill jag i slutändan forma medicin och musik tillsammans, upptäcka sätt att använda musik som behandling för sjukdomar. Utanför akademiker, de livliga extracurriculars på USC redan usc ansökan uppsats mig. I centrum av LA, usc ansökan uppsats, Jag ser mig själv springa från labb till scen, byta från vit rock till konsertklädsel, usc ansökan uppsats, experimentera med olika behandlingar och sedan repetera inför en kommande a cappella-spelning, usc ansökan uppsats.


USC är full av möjligheter och stödjer detta tvärvetenskapliga tillvägagångssätt och ger mig oändliga möjligheter att fördjupa mig i mina två väldigt olika passioner. Min dröm är att bli operasångsläkare, och USC stödjer alla aspekter. Författaren visar usc ansökan uppsats sidor av sig själv och nämner specifika sätt att var och en av dessa sidor skulle blomstra på USC. Skanna uppsatsen och leta efter versaler, usc ansökan uppsats. Det är de skolrelaterade detaljerna. Skapa en tydlig, solid struktur för uppsatsen. Den här uppsatsen gör det i den första meningen i varje stycke. Gå tillbaka och läs dem igen. Se hur lätt uppsatsen läses som ett resultat? Visa en mängd olika värderingar. Ett av de viktigaste budskapen du vill förmedla i en högskoleuppsats är dina kärnvärden - de saker som betyder något för dig på din, ja, usc ansökan uppsats, kärna.


Titta igenom denna exempeluppsats och se hur många värden du kan se, usc ansökan uppsats. Vi ser grupper – intellektuell nyfikenhet, meningsfullt arbete, spänning, produktivitet, hunger och mer. Jacqueline Novogratz använde finansiella investeringar och Wall Street som ett medel för att hjälpa andra. Kurser som Financial Markets kommer att tillåta mig att undersöka hur Wall Street fungerar inom den amerikanska ekonomin, medan Introduction to Econometrics kommer att hjälpa mig att utveckla kvantitativ analys för att utvärdera marknaden. Genom att para ihop kurser som The World Economy och International Finance med Neuroeconomics and Behavioural Economics hoppas jag att inte bara upptäcka det ekonomiska resonemang som motiverar människor, usc ansökan uppsats också hur dessa individuella åtgärder kan ackumuleras för att få effekter som är synliga i makroekonomisk skala.


jag usc ansökan uppsats älskar stora frågor--Varför attraheras människor av pengar i usc ansökan uppsats plats? Främjar kapitalismen omoral? Jag hoppas kunna konfrontera de universella problem som jag kan uppleva under hela mitt liv, så att om jag kommer nära att fatta ett skadligt beslut, kan jag ta ett steg tillbaka och existentiellt utvärdera mina val. Som trojan hoppas jag kunna utforska mina befintliga passioner samtidigt som jag skapar nya. Som barn var jag nyfiken på hur det mänskliga sinnet fungerar, usc ansökan uppsats.


När jag växte upp i en matematiskt begåvad familj blev jag uppmuntrad att lära mig att göra mentala beräkningar. Vid 8 års ålder vann jag ett matematiklopp usc ansökan uppsats en revisor med en miniräknare och blev fascinerad av inte bara matematik utan även neurovetenskap. Som ett av de enda universiteten som har beräkningsneurovetenskap som huvudämne, usc ansökan uppsats, USC kommer definitivt att ge mig den praktiska kunskap jag behöver för att fortsätta min avsedda karriär som läkare. Med en huvudämne i beräkningsneurovetenskap kan jag tillämpa mina matematiska och beräkningstekniker för att förstå komplexa neurala system. Jag hoppas också få delta i SURF-programmet sommarforskningsfonden för att forska om sjukdomar, skador och psykiska funktionsnedsättningar och bygga datorbaserade modeller som förklarar hjärnans biologiska funktioner.





engelsk essäförfattare



Varför är det här dåligt? Denna mening skulle lika gärna kunna gälla UCLA. Utan lite om Los Angeles skulle resonemanget till och med kunna gälla vilken anständig skola som helst. Bra: På USC planerar jag att delta i Joint Educational Project JEP för att hitta en gemenskap av studenter som, precis som jag, brinner för skärningspunkterna mellan undervisning och social rättvisa. Genom JEP kommer jag att aktivt kunna använda de undervisningsprinciper jag lär mig i mina klasser om Dynamics of Early Childhood. Varför är det här bra? Det sista steget: Skriv en sammanhållen uppsats som berättar för antagningstjänstemän varför du ägnar dig åt ditt område och varför USC är rätt plats för dig att bedriva det.


Några exempel kan vara:. Om du är orolig för ordantalet är ett sätt att maximera det lilla utrymmet du har att hitta ett sätt att relatera dina första- och andrahandsval. En student med ett förstahandsval i fysik och ett andrahandsval i engelska kanske vill skriva om sitt slutmål att skriva science fiction-romaner. En student med ett första val som huvudämne i historia och ett andra val som huvudämne i östasiatiska språk och kultur kan skriva om sitt mål att kurera asiatiska amerikanska historiska museer.


I den första uppmaningen ber USC dig att visa att du kommer att uppskatta, lägga till och dra nytta av den mångsidiga gemenskap de har fostrat. Det är viktigt att inse att denna uppmaning bygger in mycket flexibilitet. Det finns många olika vägar som din uppsats är gratis att gå på. För det första anger det inte vilken typ av erfarenhet du har att diskutera. Du kan prata om att gå med i en ny klubb, göra en ny bekantskap, läsa en bok som utmanar dina åsikter, interna ifrågasätta var du var den som presenterade de nya idéerna eller någon annan upplevelse som ansluter till uppmaningen.


Ett ämne som vi dock rekommenderar att du håller dig borta från är att dela hur du brukade vara sluten för vissa grupper av människor som vissa kulturer eller sexualiteter, men nu är fördomsfria. För det andra specificerar den inte om utmaningen måste vara positiv eller negativ – både positiva och negativa erfarenheter har effekter på oss! Till exempel, om en student skulle skriva om en upplevelse vid en protest kanske det inte är den mest glädjefyllda uppsatsen, men det kan vara övertygande. Å andra sidan kan en elev skriva om en situation där de fick en vän som skilde sig mycket från dem och lärde sig om sig själv – som en kristen ung flicka som lärde sig hinduismens principer genom en ny vän eller en elev av sydafrikanskt ursprung. om Algeriets historia från deras algeriska amerikanska lärare.


För det tredje specificerar den inte om utmaningen eller exponeringen måste leda till att du ändrade din tro. Ibland utmanas vi och utmaningen bekräftar helt enkelt något vi tidigare trodde. Använd utrymmet för att berätta en historia som visar din personliga tillväxt eller karaktärsbåge. Nyckeln här är att visa att du är öppen och att du förstår värdet av att lära av människorna runt omkring dig. Den här uppmaningen är bra för studenter som har en hobby, intresse eller till och med bara en brinnande nyfikenhet, utanför sina första- och andrahandsval.


Du kan också använda detta utrymme för att visa din passion för ditt huvudämne och visa hur den passionen tvingar dig att skapa kopplingar mellan ditt studieområde och andra studieområden. Detta tillvägagångssätt – som samtidigt visar att du förstår akademikerns sammanlänkning och bryr dig om ditt område – kommer att vara mycket tilltalande för antagningshandläggare. Exempel kan vara:. Om ämnet du skriver om inte har med dina huvudstudier att göra, kan du överväga att ta med en anekdot för att introducera ditt nya ämne. Denna uppsats kan anta en mer berättande form.


Å andra sidan, om ditt intresse relaterar till ditt huvudämne, kanske du vill skriva en reflekterande uppsats om dina mål och vikten av tvärvetenskapliga studier för att nå dina mål. Detta kan inkludera att diskutera dina värderingar, övertygelser, historia, identitet eller personlighet. Här är några exempel:. Naturligtvis är detta bara några exempel. Den här uppmaningen kan gå vart du vill så länge den knyter an till något grundläggande om dig själv. Ta dig tid att verkligen fundera över varför du är som du är. Men om du har en lucka i din utbildningshistoria, se till att använda detta utrymme för att ta itu med det. Ge en kort förklaring av orsaken till gapet – vare sig det är sjukdom, flytt etc.


Helst vill du visa hur du fick ut det mesta av den här ledigheten och varför ledigheten var nödvändig. I det här avsnittet låter USC dig ha lite kul. Frågorna frågar efter korta, snabba svar som ger dig möjlighet att låta din individualitet skina. Det viktigaste att tänka på med kortsvarstilläggen är att USC ber dig att tillhandahålla ny information som belyser olika aspekter av din personlighet. Viktigast av allt, ha kul i det här avsnittet! Du kan lämna beskrivningar eller anteckningar i dina svar, men kom ihåg att du har max tecken. Om dina val är ganska välkända kan du fortfarande lämna en anteckning om varför du valde dem som i exempelsvaret till 8. Tips: Det här är ett tillfälle att visa dina rötter eller knäppa favoriter.


Gör ditt svar mer interaktivt genom att inkludera beskrivande ord som tilltalar sinnena, särskilt smak och lukt. Tips: Många sökande kommer att skriva Harry Potter. Var äkta i ditt svar, men ta tillfället i akt att sticka ut istället för att ge ett generellt svar. Som sagt, du kan också välja ett mer lättsamt svar, som en korsordsförfattare, för att använda utrymmet för att visa personlighet. Tips: Precis som med den bästa filmprompten kanske du vill undvika vanliga val och istället lägga fram en titel som säger något om dig. När jag studerar politik och näringsliv minns jag vikten av att föra in historiens röster i dagens handlingar. De har förändrat mitt sätt att se på världen och lära mig affärer. Alternativ 2.


Min passion för historia ledde mig till en praktikplats vid Sejong Institute, en tankesmedja som specialiserat sig på koreansk diplomati. Denna uppfattning gäller även för mitt deltagande i MUN. Att lära mig om nationers ofta kontroversiella tidigare handlingar fick mig att ta upp etiska frågor. När vi löser dessa konflikter, hur balanserar vi nationell suveränitet med tidigare kolonialmakters ansvar för att stabilisera regionen? Från att spåra den afrikanska utvandringen av Homo erectus till att undersöka La Bestia godståg som används av USA-bundna migranter, jag förstår nu att migration är lika gammal som historien själv. På college hoppas jag kunna fortsätta dra kopplingar mellan historia och samtida geopolitik. Alternativ 3.


Jag trodde en gång att trots att jag lärde mig engelska från grunden och kämpade med flera amerikanism, så var min brasilianska identitet bara en fråga om geografi. Men att återvända till Fortaleza i år visade mig de tjuder jag var blind för. När jag surfade på en hantverksmarknad träffade jag en äldre herre som säljer cordéis: häften med långa, berättande drivna texter som musiker köper och tolkar. Han berättade att han skrev dem själv och erbjöd sig att spela en låt. Och så, när jag lyssnade på denna hemsökande, drönande hymn, tittade jag igenom de olika berättelserna som dessa författare hade tänkt ut... berättelser om brasilianska hjältar, tjuvar, prinsessor. Till och med i min hemmastudio i Washington känner jag hur en energi kanaliseras från Fortaleza, genom mina fingrar, in i musiken.


Beskriv hur du planerar att utöva dina akademiska intressen vid USC. Gör en kopia av detta diagram för att kartlägga din högskoleforskning. Skapa en disposition för dina uppsatser baserat på antingen tillvägagångssätt 1, 2 rekommenderas eller 3 i den fullständiga guiden ovan. Se till att koppla vart och ett av dina USC-exempel till dina första och andra major-val. Misstag 1: Att skriva om skolans storlek, plats, rykte, väder eller ranking. Misstag 2: Använd helt enkelt känslomässigt språk för att visa passform. Misstag 3: Att skruva ihop maskot, stadion, lagfärger eller namn på viktiga personer eller platser på campus.


Misstag 4: Papegoja broschyrerna eller webbplatsens språk. Misstag 5: Att beskriva traditioner som skolan är känd för. Misstag 6: Tänker på detta som bara en "Varför dem"-uppsats. Vetenskapen stimulerar mina tankar. Musik läker min själ. Eftersom möjligheten till dubbel dur uppmuntras, vill jag i slutändan forma medicin och musik tillsammans, upptäcka sätt att använda musik som behandling för sjukdomar. Utanför akademiker, de livliga extrakurserna vid USC retar mig redan. I centrala LA ser jag mig själv springa från labb till scen, byta från vit rock till konsertklädsel, experimentera med olika behandlingar och sedan repetera inför en kommande a cappella-spelning. USC är full av möjligheter och stödjer detta tvärvetenskapliga tillvägagångssätt och ger mig oändliga möjligheter att fördjupa mig i mina två väldigt olika passioner.


Min dröm är att bli operasångsläkare, och USC stödjer alla aspekter. Författaren visar två sidor av sig själv och nämner specifika sätt att var och en av dessa sidor skulle blomstra på USC. Skanna uppsatsen och leta efter versaler. Det är de skolrelaterade detaljerna. Skapa en tydlig, solid struktur för uppsatsen. Den här uppsatsen gör det i den första meningen i varje stycke. Gå tillbaka och läs dem igen. Se hur lätt uppsatsen läses som ett resultat? Visa en mängd olika värderingar. Ett av de viktigaste budskapen du vill förmedla i en högskoleuppsats är dina kärnvärden - de saker som är viktiga för dig i din kärna.


Titta igenom denna exempeluppsats och se hur många värden du kan se. Vi ser grupper – intellektuell nyfikenhet, meningsfullt arbete, spänning, produktivitet, hunger och mer. Jacqueline Novogratz använde finansiella investeringar och Wall Street som ett medel för att hjälpa andra. Kurser som Financial Markets kommer att tillåta mig att undersöka hur Wall Street fungerar inom den amerikanska ekonomin, medan Introduction to Econometrics kommer att hjälpa mig att utveckla kvantitativ analys för att utvärdera marknaden. Genom att para ihop kurser som The World Economy och International Finance med neuroekonomi och beteendeekonomi hoppas jag att inte bara upptäcka det ekonomiska resonemang som motiverar människor, utan också hur dessa individuella handlingar kan ackumuleras för att få effekter synliga i makroekonomisk skala.


Jag älskar också stora frågor – varför lockas människor till pengar överhuvudtaget? Främjar kapitalismen omoral? Jag hoppas kunna konfrontera de universella problem som jag kan uppleva under hela mitt liv, så att om jag kommer nära att fatta ett skadligt beslut, kan jag ta ett steg tillbaka och existentiellt utvärdera mina val. Som trojan hoppas jag kunna utforska mina befintliga passioner samtidigt som jag skapar nya. Som barn var jag nyfiken på hur det mänskliga sinnet fungerar. När jag växte upp i en matematiskt begåvad familj blev jag uppmuntrad att lära mig att göra mentala beräkningar. Vid 8 års ålder vann jag ett matematiklopp mot en revisor med en miniräknare och blev fascinerad av inte bara matematik utan även neurovetenskap. Som ett av de enda universiteten som har beräkningsneurovetenskap som huvudämne, kommer USC definitivt att ge mig den praktiska kunskap jag behöver för att fortsätta min avsedda karriär som läkare.


Med en huvudämne i beräkningsneurovetenskap kan jag tillämpa mina matematiska och beräkningstekniker för att förstå komplexa neurala system. Jag hoppas också få delta i SURF-programmet sommarforskningsfonden för att forska om sjukdomar, skador och psykiska funktionsnedsättningar och bygga datorbaserade modeller som förklarar hjärnans biologiska funktioner. Dessa modeller kommer att öka min förståelse för hur synapser fungerar och förändras i relation till yttre stimulans, vilket gör att jag kan bygga tekniker som diagnostiserar både fysiska och psykiska funktionshinder hos patienter.


För att närma mig beräkningsneurovetenskap med kunskap om artificiell intelligens planerar jag att forska tillsammans med professor Laurent Itti för att lära mig hur maskiners intelligens kan överträffa människors. Jag hoppas att en dag kunna designa mer kraftfulla modeller och metoder för att testa teorier relaterade till neuronala nätverk. Du behöver inte ta upp ett sommarlovsord. Så hur skriver man om ett mellanår eller ledighet mellan gymnasiet och högskolan? Vem kan pressa ansiktet i den roligaste formen för kameran? Vem kan hitta det konstigaste mellanmålet i snabbköpet? Redo att gå! Men när min pappa blev sjuk sommaren efter mitt sista år på gymnasiet var spelet uppe.


Det var omöjligt att gå på college under denna kristid, så jag tog ledigt året för att försörja min familj. Många dagar pratade jag och min pappa. Vårt nya spel var en nyfikenhet. Den våren slog min pappa cancern. Även om det året var svårt, definierades det av en tydligare förståelse av mina relationer till andra. Jag var djupt påverkad av det nya bandet jag delade med min far. Min fascination för uppkoppling i kristider ledde till att jag tog en onlinekurs i avancerad psykologi och designade ett oberoende forskningsprojekt om psykoterapi.


Min pappa och jag gör fortfarande i stort sett allt till ett spel, men vi visar också upp för varandra på nya meningsfulla sätt. Kom ihåg att nyckeln här är att berätta när du missade skolan och varför. Författaren är tydlig med det faktum att hon tog ett mellanår och varför: för att hon var tvungen att ta hand om sin pappa medan han kämpade mot cancer. Inkludera detaljer för att framhäva din personlighet. Många människor slutar skolan av liknande skäl personlig tragedi, möjligheter att studera utomlands, praktik, ekonomisk börda, etc. Även om alla dessa skäl är giltiga, vill du använda utrymmet för att förklara vad specifikt detta lediga år betydde för dig och vilka värderingar du utvecklat eller stärkt.


Visa tillväxt. När du skriver, se till att markera hur din erfarenhet borta från skolan hjälpte dig att utvecklas akademiskt eller personligt eller ännu bättre, både! Att ge specifika exempel på hur du växte är också väldigt viktigt. Prata om lektioner du tagit på eget initiativ, resor du åkt på, jobb du arbetat eller projekt du startat. Dra anslutningar. Den här författaren använder idén om spel för att förstärka det hon lärde sig om ömsesidighet och ansvar i sin relation med dem hon älskar. Detta är en röd tråd genom hela uppsatsen, och hon återkommer till på ett kort men meningsfullt sätt i slutet av stycket.


Du kan också göra detta i din uppsats genom att hitta ett sätt att koppla ihop inledningen och avslutningen. Ditt svar bör vara sammanhållet och artikulerat oavsett hur du skriver din uppsats. Hur ansluter dina konkreta projekt eller jobb till dina intressen? Vad gör du nu som relaterar till dina upplevelser då? Dessa är alla frågor du kan ställa dig själv för att dra kopplingar som kommer att lyfta din uppsats. Beskriv dig själv med tre ord. Bästa filmen genom tiderna Drömjobb Om ditt liv hade en temalåt, vad skulle det vara? Drömresa Vilket tv-program kommer du att titta på härnäst?


Vilken välkänd person eller fiktiv karaktär skulle vara din idealiska rumskamrat? Favoritbok Om du kunde undervisa en klass om vilket ämne som helst, vad skulle det vara? Frågor begränsade till tecken var och en. Beskriv dig själv med tre ord: Var kreativ. Vilket är ditt favorit mellanmål? Om ditt liv hade en temalåt, vilken skulle det vara? Det kan bara vara titeln som resonerar hos dig. Du kan också resa i tiden. Vilket tv-program kommer du att titta på härnäst? Som ovan, använd detta som en chans att lära oss något nytt om dig. När du har svarat, säg kanske kort varför. Favoritbok: Undvik dessa böcker som ofta läses i engelska klasser.


Om du kunde undervisa en klass om vilket ämne som helst, vad skulle det vara? Beskriv dig själv med tre ord: Hungry, Petrichor, Retrouvailles. Kryddiga barer, endast 0 ¥. Vilken är din temalåt? Gertrude Bell, även känd som "den kvinnliga Lawrence of Arabia" och "Queen of the Desert. Favoritbok: Memory and Modernity in South India, Davesh Soneji. Lycka: psykologisk eller filosofisk? Den här uppsatsen erbjuder ett roligt, kreativt sätt att hjälpa USC att föreställa dig dig på sitt campus, samarbeta med lika flitiga ingenjörs- eller datavetenskapsstudenter, och - kanske ännu viktigare - att bidra till programmet på ditt eget unika sätt. Dela hur dina bidrag skulle vara olika och distinkta. Vilken inspiration vänder du dig till? När du skriver om dig själv, använd ett kort exempel eller två.


Detaljer gör mer än att hjälpa din uppsats att komma till liv – de hjälper dig att sticka ut. Tänka stort. Om du har en anmärkningsvärd idé även en liten! som skulle göra livet bättre för människor, den idén kan förankra din uppsats. Visa ditt varför. Dela ditt resonemang för att välja de delar av dig själv som är unika. Hur hjälper bygga en robot dig att bygga starka vänskaper? Eller låna ut dina färdigheter i 3D-design för att göra punktskriftskartor för USC-studenter som är synskadade. Släpp taget om LEGO. LEGO är ett av de vanligaste orden i ingenjörsrelaterade uppsatser. Mycket mycket. Så kanske använd ett annat sätt för att visa hur din kärlek till att bygga saker utvecklades? Från förstahandserfarenhet vet jag att mina effektiva kommunikationsförmåga leder mina team till framgång.


Som kapten för mina gymnasie- och klubb volleybollag strävar jag efter att knyta täta band med lagkamrater. Jag är övertygad om att starka band inom ett lag leder till viktiga segrar på banan. Genom försök och misstag hjälper jag de yngre teammedlemmarna att bygga robusta men ändå lätta projekt. Men under mitt samlade yttre är jag en adrenalinjunkie. På de flesta helger kan du hitta mig plöja igenom skräckfilmer, min favorit är The Silence of the Lambs eller se om Criminal Minds. Allt med lamporna släckta måste jag tillägga. Mitt sökande efter spänning leder mig också till att experimentera i köket. Några av mina konstigaste men smaskigaste! kulinariska skapelser inkluderar klibbiga risgnocchi och quesadillas med jordnötssmör. Men alla risker är inte farliga. I själva verket, eftersom jag tog en risk, ansökte jag till Girls Who Code Summer Immersion Program och det slutade med att jag lärde mig hur man kodar förra sommaren.


Mitt sökande efter äventyr leder mig till upptäckter både i och utanför klassrummet. I kemiklasser gör min vilja att ta risker att jag kan experimentera utan rädsla. På USC kan jag inte vänta med att samarbeta och experimentera med mina kamrater. Den här författaren sätter oss i hennes värld. Hon beskriver till och med sin ledarskapsfilosofi i nästan samma andetag som en jordnötssmörsquesadilla. Slå tillbaka skrytet. Körsbärsplocka ovanliga ord. Dessa ord understryker hennes poäng om adrenalin och gör den här delen av hennes uppsats minnesvärd. När du skriver, leta efter sätt att höja din uppsats genom att höja ditt ordval.


Denna episka verblista kan hjälpa. Se upp för slarvigt språk. Är det verkligen en bra idé att vara en kemistudent som experimenterar utan rädsla? Det kan vara katastrofalt! Dina ofullkomligheter kan vara bland dina mest värdefulla bidrag.

No comments:

Post a Comment