Monday, February 28, 2022

Exempel på framgångsrik uppsats

Exempel på framgångsrik uppsats



hur som helst, jag framgångsrikt uppsatsexempel att jag vill göra något unikt. Ta studenten. Anka-pepparkorn-kastanj: fem stjärnor. Under årens lopp hade allt – även för att hedra min mormor – blivit tvåa efter skolan och betygen. På många sätt lärde jag mig att skilja olika saker på det här sättet från mina äldre bröder, Nate och Rob.





Innehållsförteckning



Att granska framgångsrika exempel på högskoleuppsatser kan hjälpa dig att förstå hur du maximerar dina chanser att accepteras. Obs: Vissa personligt identifierande detaljer har ändrats, framgångsrikt uppsatsexempel. Detta är en högskoleuppsats som arbetade för Harvard University. Föreslagen läsning: How to Get Into Harvard Undergrad. Under mentorskap av professor Wendy Bozeman och professor Georgia Lebedev från institutionen för biologiska vetenskaper, var mitt mål i somras att undersöka effekterna av CoFe2O3 titandioxid TiO2 nanopartiklar med kärnor i kobolt som en ställning för läkemedelstillförsel, särskilt vid leverans av en förening känd som curcumin, en flavonoid känd för sina antiinflammatoriska effekter, framgångsrikt uppsatsexempel.


Som gymnasieelev som försökte hitta en forskningsmöjlighet var det väldigt svårt att hitta en plats som var villig att ta mig in, men efter många månaders försök, Exempel på framgångsrik uppsats sökte hjälp av min gymnasielärare i biologi, som använde sina resurser för att hjälpa mig få en plats i programmet. Använder sig av framgångsrikt uppsatsexempel som en gymnasieelev bara kunde drömma om att använda kunde jag kartlägga apoptosprogrammerad celldöd kontra nekros framgångsrikt uppsatsexempel död på grund av skador i HeLa-celler, en livmoderhalscancerlinje, efter att ha behandlat dem med curcuminbundna nanopartiklar.


Genom att använda flödescytometri för att excitera varje individuellt suspenderad cell med en laser, hjälpte det spridda ljuset från cellerna till att bestämma vilka celler som levde, hade dött av apoptos eller hade dött av nekros. Senare kunde jag avbilda celler i 4D genom konfokalmikroskopi. Från att odla HeLa-celler till att försöka döda dem med olika föreningar, kunde jag skaffa mig den praktiska erfarenhet som krävs för att jag ska framgångsrikt uppsatsexempel än en gång varför jag älskar vetenskap. Att bo på Notre Dame campus med andra REU-studenter, UND-idrottare och andra sommarskoleelever var en helt annan upplevelse som förberedde mig för världen bortom gymnasiet. Under 9 veckor arbetade, lekte och knöt jag mig till de andra studenterna och fick möjligheten att leva livet som en självständig collegestudent.


Tillsammans med de individuellt anpassade forskningsprojekten och bostadsmöjligheten hölls seminarier om att tala inför publik, framgångsrikt uppsatsexempel, resor till Fermi National Accelerator Laboratory och en-till-en-skrivseminarier för slutet av sommarens forskningsuppsatser som vi var skyldiga att skriva. Genom denna sommarupplevelse förverkligade jag min ambition att göra en karriär inom forskning. Jag har alltid vetat att jag skulle vilja sträva efter en framtid inom vetenskapen, men den spännande forskningsvärlden där upptäckterna är obegränsade har fångat mitt hjärta.


Denna student antogs till Harvard University. Exempel på framgångsrik uppsats tror att människor alltid kommer att ha förmågan att höja sig över alla situationer, framgångsrikt uppsatsexempel, för livet är vad du gör det till. Som standard är livet svårt eftersom vi måste sträva efter att tjäna lycka och framgång. Ändå har jag insett att livet är ombytligare än jag hade föreställt mig; den kan försvinna eller ändras när som helst. Flera av mina familjemedlemmar lämnade denna värld i en sista beating symfoni; hjärtinfarkt verkar vara en trend i min familj, framgångsrikt uppsatsexempel. Exempel på framgångsrik uppsats lämnade som fåglar; skrattar ena minuten och på en bättre plats nästa. Steve Jobs inspirerade mig när han började tala vid Stanford University iframgångsrikt uppsatsexempel sa "Din tid är begränsad, så slösa inte bort den på att leva någon annans liv.


Bli inte fångade av dogmer - som är att leva med resultaten av andra människors tänkande. Jag vill leva mitt liv framgångsrikt uppsatsexempel. Varje dag vill jag leva. Varje morgon när jag vaknar vill jag bli upphetsad av gåvan av en ny framgångsrikt uppsatsexempel. Jag vet att jag är idealistisk och ung, och att min livsfilosofi är jämförbar med en kalkylgräns; Jag kommer aldrig att nå det. Men jag kommer inte ge upp för det, framgångsrikt uppsatsexempel, Jag kan fortfarande komma oändligt nära och det är fantastiskt. Varje dag är en ursäkt till min mänsklighet; eftersom jag inte är perfekt får jag försöka igen och igen för att "få det rätt.


Livets timglas sipprar oavbrutet vidare och vi är maktlösa att stoppa det. Så, framgångsrikt uppsatsexempel, Jag ska förlåta och glömma, älska och inspirera, uppleva och satir, skratta och gråta, framgångsrikt uppsatsexempel, prestera och misslyckas, leva och dö. Det är så jag vill leva mitt liv, med denna optimistiska inställning att varje dag är en andra chans. Hela tiden har vi möjlighet att förnya vårt perspektiv på livet, att rätta till våra misstag, framgångsrikt uppsatsexempel, och att helt enkelt gå vidare, framgångsrikt uppsatsexempel. Liksom Fenix ​​kommer jag att fortsätta resa mig ur askan, upplevd och förnyad. Jag kommer inte att slösa tid för mitt liv är redan i förändring. I all sin prakt Fenix ​​reser sig i en skur av orange och gult Den svävar framgångsrikt uppsatsexempel den babyblå himlen På väg mot det stora ljuset Döpt i tidens dans Orädd, evig, vacker Den släpper ett hisnande norrsken och jag flämtar av enormheten.


Tack! Din guide är på väg. Låt oss under tiden veta hur vi kan hjälpa dig att knäcka framgångsrikt uppsatsexempel antagningskod för högskola. Du kan också lära dig mer om vårt 1-mot-1 antagningsstöd till högskola här. Det här är en högskoleuppsats som fungerade för Duke Exempel på framgångsrik uppsats. Föreslagen läsning: How to Get Into Duke. Så fort dörren till patientrummet öppnades slog den värsta stanken jag någonsin mött mig rakt i ansiktet. Även om jag aldrig hade luktat det förut visste jag instinktivt vad det var: ruttnande kött. En liten, äldre kvinna satt i en rullstol, klädd i en sjukhusrock och draperad i filtar från nacken och nedåt med bara hennes gasväv omslutna högerben som tittade ut under det gröna materialet. Q började linda upp benet, framgångsrikt uppsatsexempel, och det fanns inget sätt att vara förberedd på vad jag såg härnäst: kallbrand ruttnade vävnader och svärtade, döda tår.


Aldrig tidigare hade jag sett något så fruktansvärt - eftersom till och med öppen operation bleknat i jämförelse. Läkare i operationssalen är lugna, coola och samlade och gör snitt i läroboken med maskinliknande, fristående precision. Det är ett yrke som enbart bygger på skicklighet och teknik - eller så trodde jag. Denna hemska upplevelse avslöjade en helt annan sida av det här yrket som jag hoppas kunna utöva. Känner illamåendet i magen, framgångsrikt uppsatsexempel, Jag tvingade min blick från det skrämmande såret till det hoppfulla ansiktet på den sjuka kvinnan och försökte objektivt analysera situationen som Dr. Q kämpade för att göra sig själv. Långsamt och med uppenbar svårighet, Dr.


Q förklarade att en så här allvarlig infektion kräver en AKA: Above the Knee Amputation. Jag förundrades över medkänslan i Dr. Patienten torkade sina rinnande ögon och log ett långt, sorgset leende, framgångsrikt uppsatsexempel. jag litar på dig. Tillbaka i hans framgångsrikt uppsatsexempel, Dr. Plötsligt föll allt på plats för mig. Detta helt andra perspektiv vidgade min förståelse av det kirurgiska området och förändrade min första uppfattning om vem och vad en kirurg var. Jag vill inte bara hjälpa de som är sjuka och skadade utan också bli anförtrodd svåra beslut ockupationen innebär. Upptäcker det framgångsrikt uppsatsexempel är också en moralisk kallelse bortom den generiska tillämpningen av en utbildad färdighetsuppsättning uppmuntrade mig. Exempel på framgångsrik uppsats nu förstår kirurger som mycket mer komplexa utövare av medicin, och jag är säker på att detta är fältet för mig.


Detta är en kompletterande uppsats som fungerade för Stanford University. Föreslagen läsning: How to Get Into Stanford Undergrad and How to Ace the Stanford Roommate Essay. I de flesta konventionella klassrum lär vi oss att memorera material. Vi studerar information för att få upp den på ett test och glömmer den följande dag. jag framgångsrikt uppsatsexempel det här var lärande. Men i somras insåg jag att jag hade fel. Jag bodde på ett campus med studenter och studerade ett ämne. Jag valde Fysisk vetenskap. Den första dagen i lektionen ställde vår lärare en låda på bordet och hällde vatten i toppen, och ingenting kom ut. Sedan hällde han i mer vatten och allt kom sakta ut.


Vi blev tillsagda att ta reda på vad som hade hänt utan telefoner eller läroböcker, bara våra hjärnor. Vi arbetade tillsammans för att upptäcka i lådan var en sifon, liknande den som används för att pumpa gas. Vi tillbringade de kommande veckorna med att bygga solugnar, studera dynamiken i pappersplan, dyka in i innehållet i ljusets hastighet och rymdvakuum, bland annat. Vi gjorde detta utan läroböcker, flashcards eller information att memorera. Under dessa fem veckor fick vi inte lära oss imponerande terminologi eller hur man klarar AP Physics-provet. Vi fick lära oss att tänka. Ännu viktigare, vi fick lära oss att tänka tillsammans.


Att lära sig är inte memorering eller en tävling. Lärande är att arbeta tillsammans för att lösa problemen runt omkring oss och förbättra vårt samhälle. Detta är en högskoleuppsats som arbetade för University of Pennsylvania UPenn, framgångsrikt uppsatsexempel. Föreslagen läsning: How to Get Into UPenn. När jag var tretton och besökte Liberia drabbades jag av vad som visade sig vara gula febern. Lyckligtvis lyckades min familj köra mig flera timmar bort till ett stadssjukhus, där jag behandlades. Utforskningen ledde mig till African Disease Prevention Project ADPPa ideell organisation associerad med flera universitet. Jag bestämde mig för att skapa organisationens första gymnasiegren; Jag gillade dess unika sätt att närma sig hälso- och sociala frågor. Som grenpresident, framgångsrikt uppsatsexempel, Jag organiserar evenemang från små montrar vid offentliga sammankomster till insamlingar av personliga middagar för att samla in både pengar och medvetenhet.


Men totalt sett har ADPP lärt mig att små förändringar kan ha enorma effekter. Skillnaden mellan ADPP och de flesta andra organisationer är dess betoning på grunderna och att göra förändringar som håller. Att arbeta mot dessa förändringar för att lösa verkliga problem är det som gör mig upphetsad. Jag upptäckte att samma idé om förändring genom enkla lösningar också gällde under min senaste sommarpraktik på Dr. På labbet fokuserade jag på att analysera medicinska databaser och skriva program som analyserar cancergenom för att hitta samband mellan vissa cancerformer och läkemedel, framgångsrikt uppsatsexempel.


För första gången i min vetenskapskarriär skulle min passion få en omedelbar effekt på andra människor, och för mig var det fängslande. Att arbeta med Project ADPP och att delta i medicinsk forskning har lärt mig att närma mig problem på ett nytt sätt. Att hitta dessa steg och uppnå dem är det som gör mig upphetsad och hungrig på att utforska nya lösningar i framtiden. Den här studenten antogs till UC Berkeley. Föreslagen läsning: Exempel på framgångsrik uppsats att komma in i UC Berkeley och hur man skriver fantastiska UC-uppsatser.





övertygande uppsatsämnen på mellanstadiet



Under dessa fem veckor fick vi inte lära oss imponerande terminologi eller hur man klarar AP Physics-provet. Vi fick lära oss att tänka. Ännu viktigare, vi fick lära oss att tänka tillsammans. Att lära sig är inte memorering eller en tävling. Lärande är att arbeta tillsammans för att lösa problemen runt omkring oss och förbättra vårt samhälle. Detta är en högskoleuppsats som arbetade för University of Pennsylvania UPenn. Föreslagen läsning: How to Get Into UPenn. När jag var tretton och besökte Liberia drabbades jag av vad som visade sig vara gula febern. Lyckligtvis lyckades min familj köra mig flera timmar bort till ett stadssjukhus, där jag behandlades. Utforskningen ledde mig till African Disease Prevention Project ADPP , en ideell organisation associerad med flera universitet.


Jag bestämde mig för att skapa organisationens första gymnasiegren; Jag gillade dess unika sätt att närma sig hälso- och sociala frågor. Som grenspresident organiserar jag evenemang från små montrar vid offentliga sammankomster till insamlingar av personliga middagar för att samla in både pengar och medvetenhet. Men totalt sett har ADPP lärt mig att små förändringar kan ha enorma effekter. Skillnaden mellan ADPP och de flesta andra organisationer är dess betoning på grunderna och att göra förändringar som håller. Att arbeta mot dessa förändringar för att lösa verkliga problem är det som gör mig upphetsad. Jag upptäckte att samma idé om förändring genom enkla lösningar också gällde under min senaste sommarpraktik på Dr. På labbet fokuserade jag på att analysera medicinska databaser och skriva program som analyserar cancergenom för att hitta samband mellan vissa cancerformer och läkemedel.


För första gången i min vetenskapskarriär skulle min passion få en omedelbar effekt på andra människor, och för mig var det fängslande. Att arbeta med Project ADPP och att delta i medicinsk forskning har lärt mig att närma mig problem på ett nytt sätt. Att hitta dessa steg och uppnå dem är det som gör mig upphetsad och hungrig på att utforska nya lösningar i framtiden. Den här studenten antogs till UC Berkeley. Föreslagen läsning: Hur man kommer in i UC Berkeley och hur man skriver fantastiska UC-uppsatser. Fenomenet ömsesidigt beroende, människan beroende av människan för att överleva, har format århundraden av mänsklig civilisation. Men jag känner att dagens ungdom sakta kopplar av från sitt samhälle. Under de senaste åren har mänsklig koppling fascinerat mig och att bevittna mina kamraters apati har fått mig att engagera mig i olika ledarpositioner för att motivera dem att utföra samhällstjänst och bli aktiva medlemmar i samhället.


Mindre än ett år innan nian började gick min kusin och nära vän bort i cancer, och i känslornas flock tog jag inte emot någon av dödsfallen känslomässigt. Men en enkel berättelse hjälpte mig att hantera dessa dödsfall och vidta åtgärder. Jag var aldrig helt medveten om hur nära människor litar på varandra förrän jag läste The Fall of Freddy the Leaf av Leo Buscaglia under första året. Allegorin handlar om ett löv som förändras med årstiderna, som slutligen dör på vintern, och inser att hans syfte var att hjälpa trädet att frodas. Efter att ha läst den blev jag upplyst om livets cykel och insåg vilken enorm inverkan mina handlingar hade på andra. Jag såg hur varje elev skapade vänskap med andra elever i vårt team och medlemmar i Phoenix-gemenskapen.


Till en början bestod gruppledarskapet bara av min rådgivare i mig; dock fick jag stöd av administratörerna. Jag tillbringade mer än en timme om dagen med att förbereda evenemanget, och det var allt värt det! Sonora Eagles var elever av olika årskurser, etnicitet, socioekonomisk bakgrund och utbildningsförmåga. Vi skämtade och spelade fotboll medan vi jobbade som frivilliga. Hela vårt team samlades runt, och jag bad folk berätta hur de har drabbats av cancer. När jag gick genom folkmassan, deras ansikten upplysta av levande ljus, deras kinder var våta av renande tårar, jag inser vilken inverkan jag hade på dem, syftet jag uppfyllde; men viktigast av allt, jag insåg vilken inverkan de hade haft på mig.


Sonora Eagles var mitt sätt att hantera mina nära och käras död i cancer. Temat för stafett för livet är ett hopp om ett botemedel. Genom denna erfarenhet som ledare har jag kommit att inse att som gemenskap hoppas vi tillsammans, vi drömmer tillsammans, vi arbetar tillsammans och vi lyckas tillsammans. Detta är fenomenet ömsesidigt beroende, livets sammanlänkning, den centrala orsaken till mänsklig existens. Jag har fortsatt detta momentum genom att starta ett Sonora High School-avdelning i American Cancer Society Youth, en klubb som är dedikerad till ungdomars engagemang och flera aspekter av American Cancer Society, inklusive det senaste Arizona-förslaget Var och en av oss lämnar hitta ett arv när vi fyller vårt syfte i livet.


Jag tror att mitt syfte som student är att uppmuntra andra att bli aktiva medlemmar i samhället och motivera dem att nå nya höjder. Som student vid University of California kommer jag att bidra med min förståelse för det mänskliga tillståndet och studenternas motivation för att hjälpa till att stärka studentrelationer inom campus och i hela samhället. Detta är en högskoleuppsats som fungerade för Cornell University. Föreslagen läsning: Hur man kommer in i Cornell. Mina fingrar vet instinktivt, utan en tanke. De vrider på ratten, precis som de har gjort hundratals gånger tidigare, tills ett mjukt, metalliskt klick ekar in i min trumhinna och utlöser deras omedvetna stopp. Jag öppnade med glädje min skåpdörr och exponerade uppriktigt dess djupaste inälvor för gymnasiets breda salar.


De skarpa ljusen lyser tillbaka och avslöjar främmande varje spricka, skrymsle och vrår, som lyser över dess glittrande, kala ytor. Den här första dagen på senioråret gav jag mig ut på min uppgift. Jag skaffar en vanlig matkasse i plast från min ryggsäck. Innehållet inuti representerar tillsammans allt om mig på gymnasiet - de berättar en historia, en allt om mig. Jag sträcker mig in och låter mina fingrar släpa runt ytorna på varje föremål. Jag väljer ut mitt första byte godtyckligt och när jag höjer min hand till ögonhöjd undersöker jag noggrant detta utvalda. En flamencodansös i miniatyr stirrar tillbaka på mig från gränserna för den rektangulära 3D-magneten, halvt dyker ut som om hon var villig att komma till liv.


Genast förflyttar mitt sinne mig tillbaka några somrar tidigare, när jag knackade mina egna hälar till traditionell musik i Spanien. Jag påminns om min törst att resa, att utforska nya kulturer som är helt annorlunda än mitt bekanta hem i Modesto, Kalifornien. Som ett resultat har jag utvecklat en rastlöshet inom mig, ett behov av att gå vidare från fyra år på samma gymnasieskola, att ta vara på olika möjligheter när det är möjligt och att träffa intressanta människor. Jag tar ut nästa magnet från min plastpåse. Den här visar en panoramautsikt över staden Santa Barbara, Kalifornien. Här minns jag att jag tillbringade sex veckor i min ära, inte bara med att studera och lära, utan faktiskt eftersträva ny kunskap för att lägga till mänsklighetens repertoar. Jag hade lätt kunnat välja att spendera min sommar med att lata mig; faktiskt, mina föräldrar försökte övertala mig att ta en paus.


Istället valde jag att göra avancerad molekylärbiologisk forskning vid Stanford University. Jag ville fördjupa mig i min passion för biologi och fördjupa mig i mitt sinnes oändligt rika möjligheter. Den här utmaningen var så givande för mig, samtidigt som jag hade det roligaste i mitt liv, eftersom jag kunde leva med människor som delade samma typ av drivkraft och passion som jag gjorde. Efter att ha stuckit upp mina magneter på skåpsdörren körde jag med fingrarna över botten av påsen och jag insåg att en fanns kvar. Denna student antogs till Northwestern University. Jag funderar kort på de traditionella vägarna, som att ta ett jobb eller tillbringa större delen av sommaren på stranden.


Däremot vet jag att jag vill göra något unikt. Jag är fast besluten att till och med överträffa min förra sommar, då jag tillbringade en månad med en värdfamilj i Egypten och tolv dagar på en ledarskapskonferens i New York City. ger inte längre den typ av utmaning jag söker. Sex månader senare kliver jag av flygplanet för att finna mig själv omgiven av palmer, med utsikt över utomhusflygplatsen. Jag skrattar för mig själv om den extra bonusen med bra väder, men jag vet att jag har kommit till Palo Alto, Kalifornien, med ett mycket högre syfte i åtanke. Jag kommer att tillbringa sex veckor här i min ära, inte bara med att studera och lära mig, utan faktiskt eftersträva ny kunskap för att lägga till mänsklighetens repertoar.


Genom Stanford Institutes of Medicine Summer Research Program kommer jag att tjäna högskolepoäng genom att utföra original molekylärbiologisk forskning, skriva min egen forskningsartikel och presentera mina resultat i ett forskningssymposium. Jag bestämde mig för att tillbringa min sommar med forskning eftersom jag visste att jag gillade vetenskapligt tänkande och att jag passionerat skulle kasta mig in i alla nya utmaningar. Jag vill alltid veta mer - att utforska universums lagar djupare, utforska naturens kraft och skönhet, lösa de mest komplicerade problemen. Jag har en omättlig nyfikenhet och en önskan att gräva djupare ner i mitt intellekts fördjupningar. På sommarforskningsprogrammet fick jag reda på hur mycket jag tycker om att tänka kritiskt, lösa problem och tillämpa min kunskap i den verkliga världen. Medan jag forskade i Kalifornien kunde jag också träffa många lika motiverade, intressanta människor från hela USA och utomlands.


När jag lärde mig om deras unika livsstil, delade jag också med dem om de olika perspektiv jag har fått från min resa utomlands och mitt kinesiska kulturarv. Jag kommer aldrig att glömma den ovärderliga möjligheten jag fick att utforska Kalifornien tillsammans med dessa ljusa människor. Jag hade lätt kunnat välja att spendera den sommaren på traditionellt sätt; faktiskt, mina föräldrar försökte till och med övertala mig att ta en paus. Istället valde jag att göra molekylärbiologisk forskning vid Stanford University. Den här utmaningen var så givande för mig, samtidigt som jag hade det roligaste i mitt liv, eftersom jag kunde leva med människor som delar samma typ av drivkraft och passion som jag gör.


När jag fyllde tolv blev min styvpappa våldsam. Han blev en annan person över en natt och hamnade ofta i slagsmål med min mamma. Man kan säga att min uppväxt präglades av att mina föräldrar förvandlade vardagliga föremål till vapen och att jag försökte förvandla mig till de perfekta vita väggarna som stod orörliga medan min familj föll isär. Den här perioden i mitt liv är inte en snyftberättelse, utan snarare ursprungsberättelsen om min kärlek till att skriva. Under ett slagsmål en gång lämnade min styvpappa huset för att hämta ett basebollträ från sin lastbil.


Och i det ögonblicket grät jag inte som jag var benägen att göra, utan jag tog fram en bok och upplevde ett djupt försvinnande, ett som alltid skulle få mig att associera läsning med eskapism och helande. Och när jag blev äldre började jag tänka att det måste finnas andra som gick igenom det här också. Jag försökte hitta dem. Jag skapade en anonym blogg som centrerade vad det betydde för en tonåring att finna glädje trots att hennes liv var i spillror. I den här bloggen höll jag läsarna uppdaterade med vad jag lärde mig, nattlig yoga för att släppa spänningar från dagen och bekräftelser på morgonen för att motverka skammen som ökade till följd av att varje vecka bevittnade min oförmåga att göra saker bättre hemma.


Vid den tiden kände jag mig osäker på vem jag var eftersom jag var annorlunda online än jag var hemma eller till och med i skolan där jag var redaktör för min gymnasietidskrift. Det tog ett tag för mig att förstå att jag inte var tjejen som gömde sig i hörnet och gjorde sig liten; Jag var den som försökte få kontakt med andra som hanterade samma utmaningar hemma och tänkte att vi kanske i vår isolering kunde mötas. Jag kunde tjäna tillräckligt på min blogg för att betala några räkningar i huset och ge min mamma modet att sparka ut min styvfar. När han lämnade vårt hem kände jag hur en vind gick igenom det, huset andades ut en stor lättnadens suck.


Jag vet att detta inte är den typiska bakgrunden för de flesta elever. Att dela min historia med likasinnade tonåringar hjälpte mig att förstå vad jag har att erbjuda: mitt perspektiv, min obönhörliga optimism. Jag upplever inte förtvivlan länge eftersom jag vet att detta bara är ett kapitel i en lång roman, ett som kommer att förändra hjärtat hos dem som stöter på det. Den här studenten antogs till Yale University. Föreslagen läsning: How to Get Into Yale. Jag var en rak A-elev tills jag kom till gymnasiet, där mina lugna kvällar när jag lagade middag åt mina syskon förvandlades till timmar med att titta på videor, följt av det frenetiska försöket att slutföra läxorna runt 04:00. När jag fick ett F på ett kemi-pop-quiz satte min mamma mig ner för att fråga mig vad som hände. Jag trodde att hon skulle kalla mig lat, anklaga mig för att slösa bort gåvan att vara amerikan som hon och min pappa gav mig.


De behövde bara lägga saker i en planerare, inte se till att deadlines var placerade på flera platser, fysiska och digitala. Min mamma tog av från sitt mataffärsjobb för att ta mig till ytterligare två möten för att fråga om ADHD, termen som läkaren hade använt, men andra läkare var inte villiga att lyssna. Jag hade som i alla klasser utom världslitteraturen. Men jag visste att något var fel. Efter vårt tredje läkarbesök arbetade jag med bibliotekarien efter skolan för att sålla igenom forskning om ADHD och andra inlärningssvårigheter tills vi stötte på termen executive functioning.


Beväpnade med kunskap gick vi till en ny läkare, och innan min mamma kunde insistera på att vi skulle testa oss eller remitteras till en specialist, gav läkaren oss en undertecknad remiss. Hon frågade mig om mappen i min hand. Jag sa till henne att det var fullt av min forskning. Min mamma nämnde att några läkare hade vägrat att hänvisa oss till en specialist eftersom mina betyg var för höga. Jag blev chockad över detta avslöjande. De tre senaste läkarna hade mumlat något om betyg men hade aldrig sagt något om ras. Innan jag hann förneka det ivrigt nickade doktorn, som var från Taiwan, sympatiskt. Och vissa ungdomar lär sig att maskera symtom genom att bygga system. Jag tycker att du ska testa dig. Terminen efter bekräftelsen av min diagnos med inlärningssvårigheter var minst sagt utmanande.


Bibliotekarien, som hade blivit min nära förtrogna, introducerade mig för en akademisk handledare som specialiserade sig på inlärningssvårigheter och lärde mig färdigheter som att använda redundans och tidshantering för att göra det lättare för mig att brottas med rörliga delar. Denna student antogs till University of Pennsylvania. Min bror och jag skiljer exakt ett år och en dag. Som barn bar vi samma kläder, fick samma frisyr. När vi kom till mellanstadiet stod det klart att min storebror föredrog tysta inomhusaktiviteter, medan jag var en född artist som föredrog teater, även när jag låg utanför scenen.


Jag tog hans relativa tystnad för att vara ointresserad och tyckte att det var stötande. Jag grävde särskilt in i musikteaterns värld förutom att jag regelbundet sjöng solon på våra gymnasiekörskonserter. Jag tillbringade timmar efter skolan med att förbereda för shower. Och när jag kom hem tränade jag också, och hamnade i en rigorös rutin som jag trodde att jag behövde förbli på mitt bästa och vara konkurrenskraftig för delar. Mitt sovrum låg tillräckligt långt från mina föräldrar för att inte störa dem, men utrymme för att träna blev ett problem för min bror eftersom, ja, vi delade rum. Föreställ dig att han mediterar på en fönsterplats medan jag sitter i bälte och försöker hålla en hög ton. Det behöver inte sägas att detta skapade spänningar mellan oss. Ur hans synvinkel var gymnasiet tillräckligt svårt utan det konstanta ljudet av Glee-arrangemang.


Även om jag kunde sjunga den bra i sin ursprungliga tonart, hade jag svårt att sjunga den tillsammans med musiken eftersom arrangemanget av låten vi arbetade med hade en tonartförändring som låg utanför mitt intervall. Det här var första gången jag kämpade för att lära mig en låt, och jag var en vecka från audition. Jag var irriterad under den perioden och slutade öva och förklarade att jag hade nått höjden av min sångkarriär. Min bror upplevde tystnad när jag kom hem för första gången på flera år. Efter ett par dagar av detta, när jag kom hem, bad han mig att meditera med honom. Och jag kände min ilska över min oförmåga att navigera graciöst i den här låten. Det var svårt i början.


Jag försökte rensa huvudet. När ditt sinne driver iväg, kommer du helt enkelt tillbaka, ingen dom. Jag gillade ljudet av det, och det blev min nya filosofi. Jag fortsatte att försöka på låten, blev inte längre arg på mig själv, och lagom till audition kunde jag behålla kraften i rösten trots nyckelbytet. När det gäller min bror så bråkar vi inte längre. Jag förstår nu varför han föredrar det tysta. Denna student antogs till Brown University. Föreslagen läsning: How to Get Into Brown. Mina föräldrar är flygingenjörer, ödmjuka även om deras arbete hjälper vårt samhälle att utforska nya gränser. De tror att du tar ställning genom det arbete du gör, inte vad du säger.


På samma sätt kommer dåliga ämnen också att visa att du är tråkig och saknar en bra känsla för omdöme. Undvik därför för personliga, stötande och off-topic idéer. Dessa kommer att visa att du inte kan bearbeta dina upplevelser på ett engagerande sätt. Tråkiga ämnen orsakar inte bara dåliga ansökningsuppsatser. Ibland kan eleverna inte strukturera och sätta ihop uppsatsen korrekt trots att de väljer en intressant uppsatsuppmaning. Därför förstör de sina applikationer med felaktiga skrivstilar, otydlig syntax och felaktiga skiljetecken. Dessutom ger det ett dåligt intryck på antagningshandläggarna. De anser dig antingen vara någon som ignorerar instruktionerna eller någon som inte kan förstå och följa dem.


En annan primär aspekt när du skriver en ansökan är att undvika att använda alltför formellt språk. Därför är det bättre att inte använda en synonymordbok eller någon annan engelsk ordbok. Å andra sidan, undvik att använda klichéer när du väljer ett ämne och skriver uppsatsen. Antagningshandläggarna vill att ämnet ska presentera dig och din unikhet. Några typiska klichéer inkluderar fraser som:. Antagningskommittéerna kommer sannolikt att ta reda på det plagierade innehållet i din uppsats. Vissa institut kör också din ansökan med plagiatkontroller. Vissa studenter gör misstaget att bara formulera om sitt CV i sin högskoleansökan. Det är en felaktig praxis. Antagningstjänstemän är mer intresserade av att se dina fritidsaktiviteter, prestationer och utmärkelser. Dessutom kan du också nämna en prestation som är relaterad till ditt ämne i uppsatsen.


Diskutera därför en aktivitet som låter dig uttrycka den. Använd också detta element för att visa din personlighet på ett imponerande sätt. De flesta elever har svårt att kontrollera sitt innehåll. Att dubbelkolla uppsatsen kan dock hjälpa dem att undvika grammatiska misstag. När du har skrivit klart, lämna din uppsats i en dag eller två. Med detta kommer du att kunna identifiera fler misstag under korrekturläsning. Du kan korrekturläsa din ansökan genom att läsa den högt flera gånger. På samma sätt kan du också be någon från dina vänner och familj att korrekturläsa den.


Se ändå till att hitta någon som delar omfattande kunskaper om grammatik och interpunktion. Dessa är de misstag som ofta görs av författarna oavsiktligt. Sådana fel anses dock inte vara en särskilt attraktiv egenskap hos en högskolesökande. Dessutom gör de ofta applikationen svårläst. En högskoleuppsats är verkligen en viktig del av din ansökan. Det ger en möjlighet för studenter att visa antagningsnämnden vad som gör dem till bra kandidater. Men de flesta människor har inte de rätta färdigheterna och kunskaperna för att skapa en perfekt uppsats.


Det slutar med att de anställer en uppsatsförfattare för sin antagningsuppsats. com är den bästa uppsatstjänsten för högskoleansökningar som kan hjälpa dig att skapa kraftfulla och välskrivna uppsatser. Vårt team av skribenter är högt kvalificerade och erfarna för att hjälpa dig till överkomliga priser. Hos oss kommer du att kunna följa dina framsteg i arbetet. På samma sätt tillhandahåller vi också de bästa proverna på högskoleansökningar tillsammans med obegränsade revisioner och uppdateringar. Allt du behöver göra är att lägga din beställning och få den bästa hjälpen för dina högskoleansökningar. Här är fem områden att leta efter enastående idéer om collegeuppsatser baserat på din egen livserfarenhet:. College ansökan uppsats.


Uppsatsformat för högskoleansökan. Uppmaningar om högskoleansökningar. Redogörelse för syftet. Exklusiv tillgång till MyPerfectWords. com Learning Center. Du får varje vecka tips och tricks för att förbättra ditt eget skrivande och för att nå akademisk framgång genom ditt skrivande. Vi är U. Vi har examen och professionella examina från stora universitet Princeton, Stanford, UCLA, Georgetown, Dartmouth, Penn, Northwestern. Detta är allt vi gör. Adress: Office 10, Level 1, Sharjah Media City, Sharjah, Förenade Arabemiraten P. Box Registrera Logga in. Registrera Logga in Författare Exempel Priser Beställning Vanliga frågor Varför oss Recensioner Blogg. Papper förfaller?


Det är vårt jobb! Läs mer. Top College Application Essay Exempel för studenter. Varför lida? Klicka här för att lära dig mer. Var det här till hjälp? Hur kan vi förbättra det? En enkel guide för att skriva en ansökningsuppsats.

No comments:

Post a Comment