Friday, March 11, 2022

Varför är jag i college uppsats

Varför är jag i college uppsats



Medan många skolor skryter med djupgående studentforskningsprogram för dem som vill bota sjukdomar eller utveckla lösningar på global uppvärmning, är det få som talar om sitt stöd för humanistisk forskning, varför är jag i college uppsats. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "American Psycho". Skolan kan vara besvärlig och nedslående då och då; i alla fall, för det missnöje som man kan uppleva, slutar vi med att ta oändligt många fina minnen och då och då få vänner för alltid. För det andra vill de ha bevis på att du kommer att passa bra för skolan. kändes som varför är jag i college uppsats från en brandslang på bästa möjliga sätt. Högskolor använder vanligtvis ett av dessa tillvägagångssätt för att rama in den här uppsatsen, vilket innebär att din uppsats kommer att luta tyngre mot vilken fråga som helst i prompten.





Varför går jag på college?



College uppsatser, varför är jag i college uppsats. Trodde du att ni alla var klara med att hälla ut ert blod, varför är jag i college uppsats, svett och tårar i skriftlig form för ditt personliga uttalande bara för att ställas inför den kompletterande uppsatsen "varför detta college"? Den här frågan kan tyckas enkel men är i själva verket en avgörande och potentiellt knepig del av många college-ansökningar. Vad exakt är "varför oss"-uppsatsen som försöker förstå om dig? Och hur svarar du på den här frågan utan att hamna i dess många fallgropar eller göra några nybörjarmisstag? I den här artikeln kommer jag att förklara varför högskolor vill att du ska kunna förklara varför du ansöker. Jag kommer också att diskutera hur man skapar och brainstormar ämnen för denna fråga och hur man får dig själv att låta uppriktig och engagerad.


Slutligen kommer vi att gå igenom några "varför denna skola"-uppsats vad man bör och inte får göra. Antagningstjänstemän måste läsa otroligt mycket studentarbete för att få ihop en vinnande klass, så lita på mig när jag säger att allt de ber dig att skriva är meningsfullt och viktigt. Syftet med "varför oss"-uppsatsen går på två sätt. Å ena sidan, att se hur du svarar på den här frågan ger antagningstjänstemän en känsla av om du känner till och värdesätter deras skola. Å andra sidan, att behöva verbalisera varför du ansöker ger dig chansen att tänka på vad du vill få ut av din collegeerfarenhet och om dina målskolor passar dina mål och ambitioner.


Först vill de se att du har en känsla för vad som gör denna högskola annorlunda och speciell. Och för det tredje vill de se att den här skolan i sin tur kommer att passa dig. Under hela processen att formulera dina svar på frågorna ovan kommer du också att dra nytta av ett par viktiga sätt:. Att hitta specifika program och möjligheter på skolor du redan är glad över kommer att ge varför är jag i college uppsats en grundad känsla av riktning när du börjar skolan. Samtidigt, genom att beskriva vad som är bra med skolor som är lågt på din lista, kommer du sannolikt att öka din entusiasm för dessa högskolor och hålla dig själv från att känna att de inte är något annat än lacklustiga fallbacks.


Att skriva "varför oss"-uppsatsen kan fungera som ett ögonblick av klarhet. Det är möjligt att du inte kommer att kunna komma på några skäl till att söka till en viss skola. Om ju mer forskning du gör desto mer ser du att du inte kommer att passa, kan detta vara en bra indikator på att den här skolan inte är för dig. I slutet av dina fyra år vill du känna så här, så ta din "Why This College"-uppsats till varför är jag i college uppsats. Vill du skriva den perfekta högskoleansökan? Få professionell hjälp från PrepScholar. Din dedikerade PrepScholar Admissions-rådgivare kommer att skapa din perfekta högskoleuppsats, från grunden.


Vi lär oss din bakgrund och dina intressen, brainstormar uppsatsämnen och guidar dig genom uppsatsförberedelseprocessen, steg-för-steg, varför är jag i college uppsats. I slutet, varför är jag i college uppsats, du kommer att ha en unik uppsats som du stolt kommer att skicka in till dina högskolor. Lämna inte din högskoleansökan åt slumpen. Ta reda på mer om PrepScholar Admissions nu:. "varför varför är jag i college uppsats college" uppsats är bäst att se som en fram och tillbaka mellan dig och varför är jag i college uppsats. Detta betyder att din uppsats verkligen kommer att besvara två separata, om än relaterade, frågor:.


Högskolor använder vanligtvis ett av dessa tillvägagångssätt för att rama in den här uppsatsen, vilket innebär att din uppsats kommer att luta tyngre mot vilken fråga som helst i prompten. Till exempel, om uppmaningen handlar om "varför oss? Om prompten istället är mestadels konfigurerad som "varför du? Det är bra att komma ihåg att dessa två uppmaningar helt enkelt är två sidor av samma mynt. Dina skäl till att du vill söka till en viss skola kan anpassas till någon av dessa frågor. Säg till exempel att du verkligen vill ha chansen att lära av den världsberömda professor X. En "varför oss"-uppsats kanske handlar om hur fantastisk en möjlighet att studera med honom skulle vara för dig och hur han förankrar Telepatiavdelningen.


Under tiden skulle en "varför du"-uppsats påpeka att dina egna akademiska telepatiuppgifter och framtida karriärmål gör dig till en varför är jag i college uppsats student att lära av professor X, en känd mästare på området. Härnäst ska jag visa dig några verkliga exempel på hur dessa två olika metoder för samma prompt ser ut. Jag hör att Rings of Power Department är riktigt stark på den skolan också. Kolla upp varför är jag i college uppsats Gandalf-seminarium om att stöta bort Balrogs – superenkelt A. Berätta allt om Visst, Ultimate Frisbee är coolt. Men när jag kommer till campus startar jag en quidditch-liga. Oavsett hur uppmaningen är formulerad, varför är jag i college uppsats, den här uppsatsen är ett ge-och-tag av vad du och högskolan har att erbjuda varandra. Ditt jobb är att snabbt zooma in på dina huvudpunkter och använda både precision och detaljer för att låta uppriktigt, upphetsat och autentiskt.


Hur förklarar du på ett effektivt sätt vilka fördelar du ser att just den här skolan ger dig, och vilka fördelar du kommer att tillföra bordet som student där? Och hur kan du göra detta bäst med den lilla mängd utrymme som du vanligtvis bara har ett till två stycken? I det här avsnittet går vi igenom processen att skriva "Why This College"-uppsatsen, steg för steg. Först ska jag prata om det förberedande arbetet du behöver göra. Därefter går vi igenom hur man brainstormar bra ämnen och berör vilka ämnen som ska undvikas. Jag ska ge dig några tips om hur du omvandlar dina idéer och forskning till en verklig uppsats, varför är jag i college uppsats. Slutligen ska jag ta isär en verklig "Varför oss"-uppsats för att visa dig varför och hur det fungerar. Innan du kan skriva om en skola måste du veta specifika saker som gör att den sticker ut och tilltalar dig och dina intressen.


Så var letar du efter dessa? Och hur hittar du detaljerna som kommer att tala till dig? Här är några sätt du kan lära dig mer om en skola. Om du ska på collegeturné har du det perfekta tillfället att samla information om skolan. Ta med ett anteckningsblock och skriv ner följande:. Försök också att få kontakt med studenter eller lärare medan du är där. Om du besöker en klass, notera vilken klass det är och vem som undervisar i den. Se om du kort kan chatta upp en student t.ex. och fråga vad han eller hon gillar mest med skolan eller vad som har varit mest överraskande med att vara där. Glöm inte att skriva ner svaret!


Lita på mig, du kommer att glömma det annars - speciellt om du gör detta vid flera collegebesök. Du kan också få kontakt med studenter utan att besöka campus personligen. Många antagningswebbplatser listar kontakt varför är jag i college uppsats för närvarande inskrivna elever kan du maila för att ställa en eller två frågor om hur deras upplevelse av skolan har varit. Eller om du vet vilken avdelning, sport eller aktivitet du är intresserad av kan du be antagningskontoret att sätta dig i kontakt med en student som är engagerad i just det intresset. Snart kommer helt uppslukande VR-campusturer att låta dig spela i Minecraft-läge, där du bara bygger varje skola från grunden, sten för sten. Om du har en intervju, ställ frågor till din intervjuare om hans eller hennes erfarenhet på skolan och om vad det har gjort för honom eller henne att gå på den skolan sedan examen.


Som alltid, ta anteckningar! Om du har en chans att gå till en högskolemässa där ditt målhögskola har representanter, kom inte bara och hämta en broschyr. Engagera reps i konversation och fråga dem om vad de tycker gör skolan unik så att du kan skriva ner anteckningar om alla intressanta detaljer de berättar för dig. Högskolor publicerar massor av olika sorters saker - och alla dessa kommer att vara användbara för din forskning, varför är jag i college uppsats. Här är några förslag på vad du kan använda. Du bör kunna hitta alla följande resurser online. Läs skolans uppdragsbeskrivning – stämmer dess utbildningsfilosofi överens med din?


Du bör också läsa igenom dess kataloger. Proffstips: Dessa intressanta funktioner du hittar borde vara ovanliga på något sätt eller annorlunda än vad andra skolor erbjuder. Att till exempel vara fascinerad av den engelska institutionen kommer inte att minska det om du inte kan diskutera dess ovanliga fokus, dess världskända professorer eller det annorlunda sättet det strukturerar huvudämnet som tilltalar dig specifikt. Är några professorer framhävda? Talar deras forskning till dig eller ansluter du till ett projekt du gjorde på gymnasiet eller för en extrakurs? Ibland kommer alumntidningar att lyfta fram ett colleges nya fokus eller nya expansion. Anser byggandet av en ny ingenjörsskola ditt tilltänkta huvudämne? Det kan också finnas några kolumner eller brev skrivna av alumner som talar om vad det betyder för dem att gå på just den här skolan.


Vad som sticker ut med deras erfarenheter? Eleverna skriver om dagens heta frågor, vilket gör att artiklarna kommer att handla om de bästa varför är jag i college uppsats värsta sakerna på campus. Det kommer också att ge dig insikt i studentlivet, vilka möjligheter som finns tillgängliga för studenter, vad du kan göra utanför campus, och så vidare. Din målskola finns troligen på Facebook, Twitter, Instagram och andra sociala medier. Följ skolan för att se vad den skriver om. Eventuella spännande nya campusutvecklingar? Professorer i nyheterna? Intressanta evenemang, klubbar eller aktiviteter? Wikipedia är en utmärkt resurs för att lära dig grundläggande detaljer om en högskolas historia, traditioner, varför är jag i college uppsats, och värderingar.


Jag rekommenderar också att du letar efter forum på College Confidential som specifikt handlar om skolan du forskar om. Ett annat alternativ är att söka på Google efter intressanta fraser, som "Vad eleverna verkligen tycker om [Skolans namn]" eller "[Skolans namn] studentforum. Så vad ska du göra nu när du har slutfört en massa forskning? Svar: använd den för att utveckla kopplingspunkter mellan dig och din målskola. Dessa kopplingar kommer att vara skelettet i din "varför detta college"-uppsats.





uppsats om abort mot



Din dedikerade PrepScholar Admissions-rådgivare kommer att skapa din perfekta högskoleuppsats, från grunden. Vi lär oss din bakgrund och dina intressen, brainstormar uppsatsämnen och guidar dig genom uppsatsförberedelseprocessen, steg-för-steg. I slutet kommer du att ha en unik uppsats som du stolt kommer att skicka in till dina högskolor. Lämna inte din högskoleansökan åt slumpen. Ta reda på mer om PrepScholar Admissions nu:. Uppsatsen "varför detta college" ses bäst som en fram och tillbaka mellan dig och college. Detta betyder att din uppsats verkligen kommer att besvara två separata, om än relaterade, frågor:. Högskolor använder vanligtvis ett av dessa tillvägagångssätt för att rama in den här uppsatsen, vilket innebär att din uppsats kommer att luta tyngre mot vilken fråga som helst i prompten.


Till exempel, om uppmaningen handlar om "varför oss? Om prompten istället är mestadels konfigurerad som "varför du? Det är bra att komma ihåg att dessa två uppmaningar helt enkelt är två sidor av samma mynt. Dina skäl till att du vill söka till en viss skola kan anpassas till någon av dessa frågor. Säg till exempel att du verkligen vill ha chansen att lära av den världsberömda professor X. En "varför oss"-uppsats kanske handlar om hur fantastisk en möjlighet att studera med honom skulle vara för dig och hur han förankrar Telepatiavdelningen. Samtidigt skulle en "varför du"-uppsats påpeka att dina egna akademiska telepatiuppgifter och framtida karriärmål gör dig till en idealisk student att lära av professor X, en känd mästare på området.


Härnäst ska jag visa dig några verkliga exempel på hur dessa två olika metoder för samma prompt ser ut. Jag hör att Rings of Power Department är riktigt stark på den skolan också. Kolla in Gandalf-seminariet om att stöta bort Balrogs – superenkelt A. Berätta allt om Visst, Ultimate Frisbee är coolt. Men när jag kommer till campus startar jag en quidditch-liga. Oavsett hur uppmaningen är formulerad är den här uppsatsen ett ge-och-tag av vad du och högskolan har att erbjuda varandra. Ditt jobb är att snabbt zooma in på dina huvudpunkter och använda både precision och detaljer för att låta uppriktigt, upphetsat och autentiskt. Hur förklarar du på ett effektivt sätt vilka fördelar du ser att just den här skolan ger dig, och vilka fördelar du kommer att tillföra bordet som student där?


Och hur kan du göra detta bäst med den lilla mängd utrymme som du vanligtvis bara har ett till två stycken? I det här avsnittet går vi igenom processen att skriva "Why This College"-uppsatsen, steg för steg. Först ska jag prata om det förberedande arbetet du behöver göra. Därefter går vi igenom hur man brainstormar bra ämnen och berör vilka ämnen som ska undvikas. Jag ska ge dig några tips om hur du omvandlar dina idéer och forskning till en verklig uppsats. Slutligen ska jag ta isär en verklig "Varför oss"-uppsats för att visa dig varför och hur det fungerar.


Innan du kan skriva om en skola måste du veta specifika saker som gör att den sticker ut och tilltalar dig och dina intressen. Så var letar du efter dessa? Och hur hittar du detaljerna som kommer att tala till dig? Här är några sätt du kan lära dig mer om en skola. Om du ska på collegeturer har du det perfekta tillfället att samla information om skolan. Ta med ett anteckningsblock och skriv ner följande:. Försök också att få kontakt med studenter eller lärare medan du är där. Om du besöker en klass, notera vilken klass det är och vem som undervisar i den. Se om du kort kan chatta upp en student t.ex. och fråga vad han eller hon gillar mest med skolan eller vad som har varit mest överraskande med att vara där. Glöm inte att skriva ner svaret! Lita på mig, du kommer att glömma det annars - speciellt om du gör detta vid flera collegebesök.


Du kan också få kontakt med studenter utan att besöka campus personligen. Många antagningswebbplatser listar kontaktinformation för för närvarande inskrivna studenter som du kan maila för att ställa en eller två frågor om hur deras upplevelse av skolan har varit. Eller om du vet vilken avdelning, sport eller aktivitet du är intresserad av kan du be antagningskontoret att sätta dig i kontakt med en student som är engagerad i just det intresset. Snart kommer helt uppslukande VR-campusturer att låta dig spela i Minecraft-läge, där du bara bygger varje skola från grunden, sten för sten.


Om du har en intervju, ställ frågor till din intervjuare om hans eller hennes erfarenhet på skolan och om vad det har gjort för honom eller henne att gå på den skolan sedan examen. Som alltid, ta anteckningar! Om du har en chans att gå till en högskolemässa där ditt målhögskola har representanter, kom inte bara och hämta en broschyr. Engagera reps i konversation och fråga dem om vad de tycker gör skolan unik så att du kan skriva ner anteckningar om alla intressanta detaljer de berättar för dig. Högskolor publicerar massor av olika sorters saker - och alla dessa kommer att vara användbara för din forskning.


Här är några förslag på vad du kan använda. Du bör kunna hitta alla följande resurser online. Läs skolans uppdragsbeskrivning – stämmer dess utbildningsfilosofi överens med din? Du bör också läsa igenom dess kataloger. Proffstips: Dessa intressanta funktioner du hittar borde vara ovanliga på något sätt eller annorlunda än vad andra skolor erbjuder. Att till exempel vara fascinerad av den engelska institutionen kommer inte att minska det om du inte kan diskutera dess ovanliga fokus, dess världskända professorer eller det annorlunda sättet det strukturerar huvudämnet som tilltalar dig specifikt.


Är några professorer framhävda? Talar deras forskning till dig eller ansluter du till ett projekt du gjorde på gymnasiet eller för en extrakurs? Ibland kommer alumntidningar att lyfta fram ett colleges nya fokus eller nya expansion. Anser byggandet av en ny ingenjörsskola ditt tilltänkta huvudämne? Det kan också finnas några kolumner eller brev skrivna av alumner som talar om vad det betyder för dem att gå på just den här skolan. Vad som sticker ut med deras erfarenheter? Studenter skriver om dagens heta frågor, vilket gör att artiklarna kommer att handla om det bästa och sämsta på campus.


Det kommer också att ge dig insikt i studentlivet, vilka möjligheter som finns tillgängliga för studenter, vad du kan göra utanför campus, och så vidare. Din målskola finns troligen på Facebook, Twitter, Instagram och andra sociala medier. Följ skolan för att se vad den skriver om. Eventuella spännande nya campusutvecklingar? Professorer i nyheterna? Intressanta evenemang, klubbar eller aktiviteter? Wikipedia är en utmärkt resurs för att lära dig grundläggande detaljer om en högskolas historia, traditioner och värderingar. Jag rekommenderar också att du letar efter forum på College Confidential som specifikt handlar om skolan du forskar om. Ett annat alternativ är att söka på Google efter intressanta fraser, som "Vad eleverna verkligen tycker om [Skolans namn]" eller "[Skolans namn] studentforum.


Så vad ska du göra nu när du har slutfört en massa forskning? Svar: använd den för att utveckla kopplingspunkter mellan dig och din målskola. Dessa kopplingar kommer att vara skelettet i din "varför detta college"-uppsats. Du har all slags information till hands, från dina egna personliga erfarenheter på campus, till dina konversationer med personer anslutna till din målskola, till vad du har lärt dig från campuspublikationer, till godbitar från webben. Nu är det dags att sålla igenom alla dina anteckningar för att hitta de tre till fem saker som verkligen talar till dig.


Ta det du har lärt dig om skolan och länka det till hur du kan koppla in dig i skolans liv, förhållningssätt och miljö. På så sätt, oavsett om din målskolas uppmaning är mer fokuserad på "varför vi" eller "varför du"-delen av ge-och-ta, kommer du att ha en ingångspunkt till uppsatsen. Men vad ska dessa tre till fem saker vara? Vad bör du tänka på när du letar efter pärlan som kommer att bli ditt ämne? Här är några visdomsord från Calvin Wise, rekryteringsdirektör och tidigare Associate Director of Admissions vid Johns Hopkins University, djärv betoning:. Gör din forskning och formulera en multidimensionell koppling till den specifika högskolan eller universitetet.


Vi vill inte ha breda uttalanden att tegelvägarna och historiska byggnader är vackra eller en upprepning av informationen på vår webbplats College X erbjuder en stark läroplan för liberal arts. Alla institutioner har likheter. Vi vill att du pratar om våra olikheter. Dags att hitta den där diamanten, ametist, opal, turmalin eller bärnsten i roughen. När jag säger "kolla dina ädelstenar" menar jag att se till att var och en av de tre till fem sakerna du har hittat är något som din målskola har som andra skolor inte har. Detta bör ses ur ditt eget perspektiv.


Poängen är inte att generiskt berömma skolan utan istället att gå in i detalj om varför det är så bra för dig att de har den här grejen. Detta något du tycker borde vara meningsfullt för skolan och specifikt för dig. Till exempel, om du fokuserar på akademiker som kurser, instruktörer, möjligheter eller utbildningsfilosofi, hitta ett sätt att länka dem antingen till ditt tidigare arbete eller till dina framtida ambitioner. Det här ska inte vara ytligt och ospecifikt. Vill bo i en stad? Varje stad har mer än ett college i sig. Hitta ett sätt att förklara varför just den här högskolan i den här specifika staden kräver dig. Som vacker arkitektur?


Många skolor är vackra, så tänk på varför just den här platsen känns olik alla andra. Som bra väder, strand, skidåkning eller något annat geografiskt attribut? Det finns många skolor i närheten av dessa platser, och de vet att människor tycker om att sola. Bygg antingen en djupare koppling eller hoppa över dessa som skäl. Varje "varför detta college"-uppsats kommer att besvara både "varför vi" och "varför du"-delarna i fram-och-tillbaka-ekvationen. Men beroende på vilket sätt din målskola har formulerat sin uppmaning, kommer du att luta dig tyngre på den delen. Det är därför jag kommer att dela upp den här brainstormingen i två delar – att gå med frågorna "varför vi" och "varför du".


Naturligtvis, eftersom de är båda sidor av samma mynt, kan du alltid enkelt vända var och en av dessa idéer för att få det att fungera bra för den andra typen av prompt. Till exempel kan en "varför oss"-uppsats tala om hur intressant det tvärvetenskapliga XYZ-projektet är och hur det passar bra med ditt seniorprojekt. Däremot skulle en "varför du"-uppsats ta samma idé men vända den för att säga att du har lärt dig genom ditt seniorprojekt hur du värdesätter ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till akademiker, vilket gör dig till en utmärkt passform för den här skolan och dess engagemang för sådant arbete, vilket framgår av projekt XYZ. Project XYZ hade många rörliga delar, varav en av någon anledning var en gigantisk labyrint.


Om skolan kan skryta med åtta egna NASA-flygplan, skulle jag försöka passa in det någonstans också. Det här är definitivt tiden att öppna upp om dina kinetiska amatörskulpturer. Popquiz: den här vackra gotiska byggnaden ligger på vilket universitetsområde? Ja, det stämmer – kan vara var som helst. Vi kan hjälpa. PrepScholar Admissions är världens bästa antagningskonsulttjänst. Jag är den första personen i min befintliga familj som går på college så det är en stor förståelse för mig och alla och på något sätt vill jag aldrig svika dem. Jag går på college eftersom jag i min tidigare erfarenhet av att försöka få ett jobb märkte att din arbetsgivare tar dig allvarligt eftersom du bara har ett gymnasiebevis.


Det är inte sånt liv jag vill ha och jag vill inte jobba på någon snabbmatsrestaurang i mitt liv. Jag går på college för att jag vill skapa en positiv karaktär för min familj så att jag skulle visa mig vara en förebild för mina barn och hela familjen. Naturligtvis finns det många utmaningar i livet som kommer till mig när jag följer stegen för att få min examen. Mitt programschema är ibland hektiskt att slå men hittills har jag kunnat hänga med i andra sysselsättningar och mitt kursarbete utan att behöva kämpa. Jag tycker att det är svårt ibland som många gör med förseningar.


Ibland kan det vara mycket hektiskt att hantera tid för många individer och med många krav på att hantera ett jobb, akademiker och till och med familj, ibland försenar jag till exempel mer än jag borde. Men i slutändan vet jag hur betydelsefulla dessa saker är och gör lämplig tid för varje jobb för att inte hamna på efterkälken i något av dem. Sammantaget går jag på college för att jag vill få ett bättre liv. College är en stor sak för mig eftersom jag faktiskt gör det kommer att göra mig till en bättre person i livet. Lyckligtvis kommer i slutändan all min kamp att löna sig och göra mig till något som jag verkligen önskar.


Köp uppsats Betala för uppsats Skriv min uppsats Läxskrivning Hjälp Uppsatsredigeringstjänst Uppsatsskrivande Hjälp Skriv min högskoleuppsats Gör min uppsats Terminuppsats Skrivtjänst Kursskrivtjänst Skriv min forskning Uppsats Skrivhjälp Uppsatsskrivning Hjälp. Logga in Beställ nu. Ring nu! Beställ nu. Söka efter:. Beställ nu! Få anpassad uppsats från:. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Fördelar med att studera lokalt". Skrivet av akademiska experter med 10 års erfarenhet. Gratis essäprover om det givna ämnet "Drömfamilj".

No comments:

Post a Comment