Wednesday, January 12, 2022

Uppsats om vapenrättigheter

Uppsats om vapenrättigheter



Det verkade som att göra detta, uppsats om vapenrättigheter, Goldberg uppnådde mer trovärdighet för sin artikel som helhet. Icke desto mindre verkar begränsningar som generellt är kopplade vara mer framgångsrika. Som tanken på […]. Styr Gun Jose Rubalcava Mrs. Många barn från unga år kan utsättas för negativa stereotyper, särskilt mot svarta amerikaner.





Referenser



En av de mest diskuterade sociopolitiska frågorna under de senaste åren har varit en angående vapenkontrollpolitik i USA. Det spelar en nyckelroll för att kontrollera distributionen av skjutvapen, såväl som säkerheten för många människor i USA. På senare år, uppsats om vapenrättigheter, Debatten om rätten för amerikaner att äga skjutvapen har alltmer avgjort till förmån för vapenrättigheter, med ökad bekräftelse från den allmänna opinionen, lagar på statlig nivå tillsammans med högsta domstolens beslut Carlson, Vill du få en originaluppsats om detta ämne? Det finns en tydlig korrelation mellan hur många vapen som ägs per stat och hur många vapenförorsakade dödsfall det finns.


Men detta väcker då frågan som många uppsats om vapenrättigheter Vapeninnehav är något som krävs för personlig säkerhet, men statistik visar tydligt att vapenrelaterade incidenter sällan verkar vara för det jämfört med den överväldigande andelen på grund av självmord. Dessutom genomfördes en studie av Pew Research Center kort efter en skolskjutning, där människor från åldern av var de mest stödjande för skyddet av vapenrättigheter i USA. Attribution är i huvudsak den uppsättning tankeprocesser som människor använder för att tilldela orsaker till beteende.


Det finns två huvudtyper av faktorer för att förklara beteende: situationella och dispositionella. Människor verkar ha ett genomgående behov uppsats om vapenrättigheter slentrianmässiga förklaringar eftersom de gör världen mer begriplig, förutsägbar och därmed säkrare att navigera i Malle, men vanligtvis är det många människor uppsats om vapenrättigheter begå det grundläggande tillskrivningsfelet. Även om detta fel stöds av många studier, uppsats om vapenrättigheter, det har funnits bevis som tyder på variationer mellan kulturer. Fundamental Attribution Error, även känd som korrespondensbias, är utan tvekan rotad i våra huvuden för säkerhet och överlevnad. Människor har en tendens att tillskriva beteenden till interna attributioner när de tittar på andras beteenden. De antog att när människor såg andra bete sig enligt fri vilja, skulle de tillskriva beteendet till sinnelag.


När de kunde berätta att andra betedde sig efter slumpens omständigheter, uppsats om vapenrättigheter, dock skulle observatörer tillskriva beteendet till situationen. Hälften av deltagarna fick höra att författaren valde sin synvinkel och den andra hälften fick höra att författaren tilldelades en synpunkt som en del av en debattaktivitet. Resultaten visade sig vara en blandning av vad forskarna förutspådde. Dessa resultat samlades in genom ett frågeformulär. Jones och Harris avslutade sitt experiment med sin hypotes obekräftad. Detta tyder på att denna tendens att göra dispositionella tillskrivningar till andra helt enkelt kan vara undermedvetet förankrad i våra överlevnadsinstinkter. En annan teori som nära kopplar till varför människor tenderar att skapa dispositionella attributioner för beteende är teorin om tro på en farlig värld.


En högre poäng indikerar en större tro på en farlig värld och behovet av att skydda sig från potentiella hot Miller, uppsats om vapenrättigheter, På samma sätt är det bara rationellt att vara medveten om att även om en grupp människor alla kan påverkas av BDW-teorin, uppsats om vapenrättigheter, det finns variationer i intensiteten. Deltagare var uppsats om vapenrättigheter en undersökning med frågor relaterade till vapeninnehav, uppsats om vapenrättigheter, och resultat visade att vapenägare uppfattade fler hot jämfört med icke-ägare; självförsvar och skydd var också ett vanligt skäl som listades, därför högre motivering i rätten att skjuta eller döda en inkräktare eller angripare.


Denna forskning föreslog det huvudsakliga uppsats om vapenrättigheter för rätten att äga ett vapen var för skyddsändamål, uppsats om vapenrättigheter, men det visade sig också att många av deltagarna i pro-vapenägande ägde långa vapen, medan handeldvapen vanligtvis förknippas med självförsvar. Detta tyder direkt på att personer som stöder vapenägande kan omedvetet begå FAE på grund av BDW. En faktor som ökar sannolikheten för att någon kan känna sig otrygg utan vapenägande är förhållandet mellan vapen och droger. upprustningsrelaterade mord i USA. Alkohol och tobak är också två ämnen som kan ha lika stor effekt på individer.


Ämnet rasism kan också kopplas till sannolikheten för att någon begår FAE. Många barn från unga år kan utsättas för negativa stereotyper, särskilt mot svarta amerikaner. Traditionella överlägsenhetskomplex kan också placera vissa vita amerikaner i ett sinnestillstånd där de tror att deras högre status är normal. Filindra, Ser man mer specifikt på statistisk forskning, skulle i genomsnitt den individ som med största sannolikhet äger ett skjutvapen vara en vit, gift, medelålders man. Från de två sociala teorierna som analyserats ovan är det uppenbart att en betydande del av varför människor stöder vapeninnehav beror på kognitiva processer, något som inte alltid kan identifieras och kontrolleras tydligt. På grund av en ökning av brottsligheten i USA hävdar många vita amerikanska vapenrättsförespråkare att en begränsning av tillgången till vapen direkt skulle leda till bristen på skydd och ökad skada av beväpnade brottslingar Orakra et al, uppsats om vapenrättigheter.


Att ha en pistol snarare än att inte skapa en känsla av lättnad och komfort. Å andra sidan, uppsats om vapenrättigheter, det kan finnas andra förebyggande metoder mot dessa potentiellt osäkra situationer som kan initieras. Även om de säger att många som stöder vapenägande kan ha en tro på en farlig värld, även om någon kan motsätta sig vapenägande, kan de fortfarande tro att det finns skadliga faktorer i världen som kan påverka dem negativt, men de kan tro att det finns andra metoder och försiktighetsåtgärder uppsats om vapenrättigheter kan tas och initieras utan användning av vapen. Många argument mot vapeninnehav tyder på att minska brotten och kanske genomdriva nya lagar kan förhindra att de farliga situationerna inträffar i första hand, vilket skulle kunna radera behovet av att ha ett vapen hemma i första hand.


BDW-teorin kan intressant nog appliceras på både de som stödjer och de som motsätter sig vapenkontroll. De som stödjer använder vapen som en självförsvarsmekanism, uppsats om vapenrättigheter, och förvara i sina hem enbart som säkerhetsåtgärder, även när chanserna att behöva använda det är mycket små. Å andra sidan tror de som motsätter sig vapenägande att eftersom det är en farlig värld, att ha vapen tillgängliga för alla som har råd med ett skulle bara vara ett ökande hot mot människorna runt dem. För att avsluta undersökningarna och analysen ovan är det uppenbart att många vita amerikaner i USA som stöder vapeninnehav påverkas av sina kognitiva processer.


Men dessa faktorer kan också motbevisas som skäl mot vapenägande, eftersom att tillåta frisläppande av fler vapen i världen kan resultera i en ökning av oansvarig användning eller helt enkelt bristen på förståelse för hur man använder ett säkert. Jag personligen har alltid motsatt mig vapeninnehav, eftersom jag tror att roten till problemet alltid borde vara den som löses. Att ta bort själva vapnen minskar risken för oansvarigt bruk, uppsats om vapenrättigheter, och helt ta bort behovet av att folk ska ha en själva. I många fall är den beväpnade beväpnade mannen i en skottlossning en normal civil person som bara möjligen kunde ha gjort vad han eller hon gjorde på grund av att han hade tillgång till det vapnet.


En annan möjlig lösning som jag tror är realistisk och genomförd är att genomdriva någon form av utbildning för dem som har tillgång till ett vapen. Många som äger vapen kan faktiskt vara rädda för att ens använda en, vilket gör det meningslöst att till och med uppsats om vapenrättigheter en i första hand. Ett förslag som jag till viss del stöder men som jag tvivlar på är idén att förbättra polisstyrkorna i den meningen att det finns fler av dem lätt att nå för någon när de behöver det eller helt enkelt runt en trygg känsla av säkerhet. Men anledningen till att jag tvekar är att det på senare tid finns fler och fler fall av hänsynslös vapenanvändning av poliser mot civila.


Detta är en riskfaktor som inte kan bortses från, uppsats om vapenrättigheter gör det därför svårare att lova upprätthållandet av säkerhet för de amerikanska medborgarna. uppsats om vapenrättigheter, 30 dec, öppnas 7 januari, comDec Beställ papper som detta. Gillade du det här exemplet? Skriv dina krav och få professionell hjälp. Deadline: 10 dagar kvar. Antal sidor. E-post Ogiltig e-post. En professionell skribent kommer att göra ett tydligt, felfritt papper åt dig! Fastnade på idéer? Kämpar med ett koncept? Få hjälp med ditt uppdrag. Lämna din e-post så skickar vi en uppsats om vapenrättigheter till dig. E-post Skicka mig provet. Kontrollera din inkorg.


Intresserad av detta ämne? Professionella experter kan hjälpa till. Be experten om hjälp. Ange var du ska skicka provet. Hittade inte papperet du letade efter? Vilket ämne som helst. Betala om du är nöjd.





övertygande uppsats om legalisering av marijuana



Jeb Bradley, R-Wolfeboro, varnar för att producenterna är minimalt reglerade och att produkterna kan innehålla tungmetaller, bekämpningsmedel och mögel. Som skrivet, sa han, skulle det tvinga Department of Health and Human Services att upprätta och bemanna infrastrukturen för att reglera försäljningen av CBD. Den mest kontroversiella diskussionen var om House Bill, som förbjuder lokala myndigheter att förbjuda skjutvapen, ammunition, knivar och vapenkomponenter och tillbehör. Lagförslaget som antagits straffar kommuner och deras ledare om de inte följer reglerna. Kommunerna kommer att ha 90 dagar på sig att följa och upphäva alla förordningar som bryter mot den nya stadgan.


Rebecca Whitley, D-Hopkinton, hävdade att det är en anti-offentlig säkerhetsregel som är avsedd att straffa lokala tjänstemän som försöker reglera vapen, inklusive innehav av skjutvapen på skolområdet. Gannon sa att lagförslaget säkerställer att New Hampshire-medborgare inte besväras av ett lapptäcke av förordningar. Whitley lämnade in ett ändringsförslag för att ta itu med den frågan och den besegrades på partilinjer. Detta ändringsförslag skulle tillåta mig att vara beväpnad mot dem. Carson noterade att New Hampshire, med sina öppna transportlagar, har stämplats som den säkraste staten i landet.


Hälften av deltagarna fick höra att författaren valde sin synvinkel och den andra hälften fick höra att författaren tilldelades en synpunkt som en del av en debattaktivitet. Resultaten visade sig vara en blandning av vad forskarna förutspådde. Dessa resultat samlades in genom ett frågeformulär. Jones och Harris avslutade sitt experiment med sin hypotes obekräftad. Detta tyder på att denna tendens att göra dispositionella tillskrivningar till andra helt enkelt kan vara undermedvetet förankrad i våra överlevnadsinstinkter.


En annan teori som nära kopplar till varför människor tenderar att skapa dispositionella attributioner för beteende är teorin om tro på en farlig värld. En högre poäng indikerar en större tro på en farlig värld och behovet av att skydda sig själv från potentiella hot Miller. Likaså är det bara rationellt att vara medveten om att även om en grupp människor alla kan påverkas av BDW-teorin, finns det variationer i intensiteten. Deltagarna fick en undersökning med frågor relaterade till vapenägande, och resultaten visade att vapenägare uppfattade fler hot jämfört med icke-ägare; självförsvar och skydd var också ett vanligt skäl som listades, därför högre motivering i rätten att skjuta eller döda en inkräktare eller angripare.


Denna forskning antydde att huvudskälet till rätten att äga ett vapen var för skyddsändamål, men det visade sig också att många av deltagarna i pro-vapenägande ägde långa vapen, medan handeldvapen vanligtvis förknippas med självförsvar. Detta tyder direkt på att personer som stöder vapenägande kan omedvetet begå FAE på grund av BDW. En faktor som ökar sannolikheten för att någon kan känna sig otrygg utan vapenägande är förhållandet mellan vapen och droger. upprustningsrelaterade mord i USA. Alkohol och tobak är också två ämnen som kan ha lika stor effekt på individer.


Ämnet rasism kan också kopplas till sannolikheten för att någon begår FAE. Många barn från unga år kan utsättas för negativa stereotyper, särskilt mot svarta amerikaner. Traditionella överlägsenhetskomplex kan också placera vissa vita amerikaner i ett sinnestillstånd där de tror att deras högre status är normal. Filindra, Ser man mer specifikt på statistisk forskning, skulle i genomsnitt den individ som med största sannolikhet äger ett skjutvapen vara en vit, gift, medelålders man. Från de två sociala teorierna som analyserats ovan är det uppenbart att en betydande del av varför människor stöder vapeninnehav beror på kognitiva processer, något som inte alltid kan identifieras och kontrolleras tydligt.


På grund av en ökning av brottsligheten i USA hävdar många vita amerikanska vapenrättsförespråkare att en begränsning av tillgången till vapen direkt skulle leda till bristen på skydd och ökad skada av beväpnade brottslingar Orakra et al. Att ha en pistol snarare än att inte skapa en känsla av lättnad och komfort. Å andra sidan kan det finnas andra förebyggande metoder mot dessa potentiellt osäkra situationer som kan initieras. Även om de säger att många som stöder vapenägande kan ha en tro på en farlig värld, även om någon kan motsätta sig vapenägande, kan de fortfarande tro att det finns skadliga faktorer i världen som kan påverka dem negativt, men de kan tro att det finns andra metoder och försiktighetsåtgärder som kan tas och initieras utan användning av vapen.


Många argument mot vapeninnehav tyder på att minska brotten och kanske genomdriva nya lagar kan förhindra att de farliga situationerna inträffar i första hand, vilket skulle kunna radera behovet av att ha ett vapen hemma i första hand. BDW-teorin kan intressant nog appliceras på både de som stödjer och de som motsätter sig vapenkontroll. Lagligt innehav av skjutvapen tillåter människor att skydda nationen, sig själva, deras familjer, att delta i jakt och andra fritidsaktiviteter, allt på grund av rättigheterna från det andra tillägget. Rättigheterna och friheten […]. Någon sa en gång att om vapen dödar människor måste pennor stava ord fel, skedar måste göra folk tjocka och bilar måste få folk att köra berusade. Efter den senaste tidens våldsdåd som involverade vapen, såsom skolskjutningar, har Amerika nästan slitits sönder över ämnet vapenkontroll.


Detta ämne är mycket kontroversiellt i […]. I ett stort land som USA har vi många individuella rättigheter. Detta ändringsförslag betyder mycket för mig och hur vi ska kunna behålla […]. Debatten om vapenkontroll i USA har nått nya höjder under de senaste åren. Den senaste skottlossningen i Santa Fe, Texas och i våra lokala samhällen har väckt den till nationell uppmärksamhet. Denna hetsiga debatt verkar delas jämnt för och emot skjutvapenrestriktioner, där båda sidor argumenterar starkt för […]. Vapenkontroll är en av de mest diskuterande och isolerande frågorna i Amerika.


Förutom historiska dödsskjutningar är några få skottlossningar nyligen nattklubbsskjutning i Orlando, skjutning på Stoneman Douglas High School, incident i Nevada av 64-åriga Stephen Paddock, kyrkskjutning i Southern Spring, Texas och många fler. Alla dessa incidenter skiljer sig från […]. Amerikanska medborgare är bekanta med orden The Second Amendment och talar om det med starka känslor. Vapenkontroll och vapenrättigheter har blivit mer av en kontroversiell fråga sedan den senaste tidens ökning av masskjutningar, dödsfall och skador. Fokus för mitt forskningsprojekt är att bevisa för publiken att omskrivning av U. konstitutionen kommer inte att ändra mängden vapenvåld som amerikaner har visat, och det kommer inte heller att få dem att tänka på att ändra sina handlingar i framtiden.


Amerikaner är för stolta över sin frihet för att tillåta konstitutionen att vara […]. Under de senaste decennierna har politikerna drivit på för strängare vapenlagar och vapenfria zoner. Tragedier som Parkland High School, Last Vegas och Columbine-skjutningarna har använts för att debattera vapenlagar och väcka oro över vad vi gör som ett land för att skydda folket och deras framtid. Oräkneliga gånger har du […]. Vapenkontroll är policyer avsedda att kontrollera tillverkning, försäljning, ägande eller användning av skjutvapen av civila. Debatten om vapenkontroll har slagit i rubrikerna i våra medier på grund av den nuvarande ökningen av brottsfrekvensen i USA.


De flesta kriminella aktiviteter utförs med hjälp av skjutvapen för […]. USA har många politiska partier som Libertarian Party, Green Party och Constitution Party för att nämna några, men ingen är lika stor som det republikanska och demokratiska partiet. Båda har olika politiska åsikter om frågor som berör många amerikaner idag. Dessa partier är splittrade på många sätt och de har båda speciella […]. Vilken blåsig dag! Hon erkände varje rörelse och tänkte, pappa är så snygg; Jag ser ut som honom! När Oliva och hennes familj avslutade sin eftermiddagspromenad runt deras grannskap fick Oliva att prata om att gå på bio […]. Löjtnant guvernör i Kalifornien Gavin Newsom avslöjade en gång att amerikaner är 25 gånger mer benägna att dö av vapenmord än människor i andra rika länder.


Många oskyldiga liv tas på grund av minimal reglering av vapenanvändning. Mödrar, pappor, lärare, elever, människor i alla åldrar påverkas alla av detta pågående dilemma. Denna […]. Våld, i alla sammanhang, är fruktat. Det är mer fruktat när det är långvarigt och det inte finns några tecken på att det tar slut i framtiden. Detta har varit och är fortfarande fallet för vapenvåld i Amerika. Allt våld som orsakas av vapen eller som involverar användning […]. Inledning USA är ett av de få länder som konstitutionellt skyddar rätten att bära vapen. Men människor inom politiken och nyheterna har diskuterat om det borde finnas begränsningar för vilka typer eller hur många vapen människor kan ha i ett försök att stävja vapenvåld.


Således, när den presenteras […]. I enbart, 11, blev individer offer för vapenvåld, inklusive självmord Basu. Som tanken på […]. USA:s historia började den 4 juli, när grundarna gjorde uppror mot det tyranniska styret i det brittiska imperiet. Genom att göra det skulle de grundande fäderna fortsätta att skapa ett samhälle baserat på frihet och frihet för sina medborgare. Konstitutionen är USA:s högsta lag […]. Inledning I , Alison Parker och Adam Ward skadades dödligt i en vapenattack av en rasande skytt medan de var på uppdrag på direktsända TV Daily News, Incidenten väckte upprördhet bland ett tvärsnitt av tittare och andra intresserade intressenter med en ökad uppmaning att skärpa eller eliminera vapenägandet i USA.


Det andra tillägget lades till i konstitutionen med dess ratificering av Bill of Rights

No comments:

Post a Comment