Monday, February 21, 2022

Uppsats Indien

Uppsats Indien



Uppsats om föroreningar och dess effekter. Indiens kulturella, språkliga och religiösa mångfald är lika mångfaldig som dess geografi. Kända festivaler i Indien är Holi, Diwali, Durga Puja, Saraswati Puja, Mahavir Jayanti, Eid, uppsats Indien, Muharram, jul och så vidare. Essä om beroende av sociala medier. Uppsats Indien är ett republikland där dess medborgare har makt att fatta beslut om land. föddes. I denna Makar Sankranti-uppsats, uppsats Indien, vi hade diskuterat Makar Sankranti-festivalen, betydelsen av Makar Sankranti och Celebration of Makar Sankranti.





Uppsatsämnen på engelska



Indien är det sjunde största landet och den mest folkrika demokratin i världen. Den ligger i södra Asien och deklarerades officiellt uppsats Indien republiken Indien efter dess självständighet från brittiskt styre. Indien har unika topografiska särdrag - slätter i centrala Indien, regnskogar i nordost, iskallt Himalaya-område och torr och torr öken i väster, bland annat. Indiens kulturella, språkliga och religiösa mångfald är lika mångfaldig som dess geografi. Indisk kultur skiljer sig från plats till plats och är en förening av flera olika kulturer, spridda över kontinentens längd och bredd. Även om det finns 22 språk intagna i Indiens konstitution, finns det fler än dialekter eller modersmål som talas i hela landet.


Denna enorma kulturella och språkliga mångfald i Indien är en av dess mest framstående egenskaper. Indien är ett av världens berömda länder, uppsats Indien. Varje medborgare i Indien måste veta om det betyder dess historia, kamp, ​​kultur och andra viktiga saker, uppsats Indien. Elever får i allmänhet det här ämnet i sina skolor för att skriva några stycken eller en fullständig uppsats i klassproven eller huvudproven. Här har vi gett nedan lång och kort uppsats om Indien, uppsats Indien, som är välskrivna uppsats Indien på Indien för att hjälpa elever under olika ordgränser. Indien är ett känt land över hela världen.


Geografiskt ligger vårt land söder om den asiatiska kontinenten. Indien är ett land med hög befolkning och naturligt väl skyddat från alla håll. Det är ett känt land för sina stora kulturella och traditionella värden över hela världen. Den innehåller ett berg som heter Himalaya som är störst i världen. Den är omgiven av de tre stora haven från tre håll som t.ex uppsats Indien söderut med Indiska oceanen, i öster med Bengaliska viken och in uppsats Indien med Arabiska havet. Indien är uppsats Indien demokratiskt land ligger på andra plats för sin befolkning. Indiens nationella språk är hindi, men nästan fjorton nationellt erkända språk talas här. Indien är ett vackert land och känt över hela världen för sina unika kulturer och traditioner.


Det är känt för sina historiska arv och monument. Medborgarna här är mycket artiga och förstående till sin natur. Det var ett slavland tidigare under det brittiska styret. Men efter många år av hård kamp och uppoffringar av de stora indiska frihetskämparna fick Indien uppsats Indien från det brittiska styret i Indien är ett demokratiskt land där dess allmänhet har rätt att fatta beslut för att förbättra landet. De flesta av de indiska arven och monumenten har lagts till på världsarvet.


Indien är mitt moderland och jag älskar det väldigt mycket. Folk i Indien är mycket ärliga och sanningsenliga till sin natur. Människor av uppsats Indien Här lever unika traditioner och kultur tillsammans utan problem. Mitt lands modersmål är hindi men många språk talas här av uppsats Indien människor av olika religioner utan någon begränsning. Indien är ett stort land av naturlig skönhet där fantastiska människor föddes då och då uppsats Indien och gjorde stora arbeten. Indianer är mycket berörande i naturen och de välkomnar hjärtligt sina gäster från andra länder.


I Indien följs indisk livsfilosofi som kallas Sanatan Dharma och har blivit den viktigaste faktorn för att upprätthålla enhet i mångfald här. Indien är ett republikland där dess medborgare har makt att ta uppsats Indien om landet. Indien är mycket känt för sina andliga verk, yoga, kampsport, etc, uppsats Indien. En stor skara pilgrimer och hängivna kommer hit för att se och njuta av skönheten i berömda platser, tempel och andra världsarv i Indien. Mitt land Indien är ett land med Shiva, Parvati, Krishna, Hanuman, Buddha, Mahatma Gandhi, Swami Vivekananda, uppsats Indien, Kabir, etc. Det är ett land där stora människor föddes och gjorde stora gärningar, uppsats Indien. Jag älskar mitt land väldigt mycket och hälsar det, uppsats Indien.


Det är känt för sin största demokrati och äldsta civilisation i världen. Det är det näst mest folkrika landet i världen efter kedjan. Det är ett land där artiga människor från många religioner och kulturer lever tillsammans. Det är ett land med stora krigare som Rana Pratap, Shivaji, Lal Bahadur Shashtri, Uppsats Indien Nehru, Mahatma Gandhi, Sardar Patel, Subhash Chandra Bose, Bagat Singh, uppsats Indien, Lala Lajpet Rai och uppsats Indien många. Det är ett rikt land där stora människor föddes inom litteratur, konst och vetenskap som Rabindranath Tagore, Sara Chandra, Premchand, C. Raman, Uppsats Indien Chandra Bose, APJ Abdul Kalama, Kabir Das, etc. Sådana fantastiska människor i Indien var stolta över mitt land.


Alla stora ledare för uppsats Indien landet kom från byar och ledde landet att gå vidare. De kämpade i många år och offrade sina liv för att göra Indien till ett självständigt land från det brittiska styret. Det är ett land där kända floder och hav löper regelbundet som Ganges, Yamuna, Godavari, Narmada, Brahmaputra, Krishna, Kavery, Bengaliska viken, Arabiska havet, etc. Indien är ett vackert land omgivet av haven från tre sidor. Det är ett land där människor är väldigt intellektuella och andliga och tror på Gud och gudinna. Indien är mitt moderland där jag födde. Jag älskar Indien och är stolt över det. Indien är ett stort demokratiskt land som ligger på andra plats i befolkning efter Kina.


Den har ett rikt och härligt förflutet. Det anses vara världens gamla civilisations land. Det är ett land av lärande där studenter från många hörn av uppsats Indien komma för att studera vid de stora universiteten. Det är känt för sina olika unika och mångsidiga kulturer och traditioner av människor från många religioner. Vissa människor i utlandet följer också den indiska kulturen och traditionen på grund av att de är attraktiva i naturen. Olika inkräktare kom och stjäl Indiens ära och dyrbara saker. Några av dem gjorde det till ett slavland men olika stora ledare i landet blev framgångsrika i att göra mitt fosterland fritt från födelsemedlemmar under Dagen vårt land fick frihet betyder att den 15 augusti firas varje år som självständighetsdag, uppsats Indien.


Nehru blev Indiens första premiärminister. Det är ett land rikt på naturresurser men invånarna här är fattiga. Det växer kontinuerligt inom teknik, vetenskap och litteratur på grund av framstående människor som Rabindra Nath Tagore, Sir Jagdish Chandra Bose, Sir C. Raman, uppsats Indien, Shri H. Bhabha, etc. Det är ett fredsälskande land där människor från många religioner följer sin egen kultur och tradition samt firar sina högtider utan inblandning. Taj Mahal är ett stort monument i Indien och symbol för evig kärlek och Kashmir som himlen på jorden. Det är ett land med berömda tempel, moskéer, kyrkor, Gurudwaras, floder, dalar, bördiga slätter, högsta berg etc.


Indien är mitt land och jag är stolt över att vara indier. Det rankas som det sjunde största landet i världen såväl som det näst mest befolkade landet i världen. Det är också känt som Bharat, Hindustan och Aryavart, uppsats Indien. Det är en halvö som är omgiven av hav från tre sidor, såsom Bengaliska viken i uppsats Indien, Arabiska havet i väster och Indiska oceanen i söder. Indiens nationaldjur är tiger, nationalfågel är påfågel, nationalblomma är lotus och nationalfrukt är mango. Indiens flagga har tricolor, saffran betyder renhet det översta vita betyder fred den mellersta har ett Ashok Chakra och grönt betyder fertilitet den lägsta. Ashok Chakra innehåller lika uppdelade 24 ekrar. Indien är ett land där människor talar många språk och människor av olika kast, trosuppfattningar, religioner och kulturer lever tillsammans.


Det är välkänt som andlighetens land, uppsats Indien, filosofi, vetenskap och teknik. Människor av olika religioner uppsats Indien Hinduism, buddhism, jainism, sikhism, islam, kristendom och judendom lever här tillsammans från urminnes tider. Det är känt för sitt jordbruk och jordbruk som är ryggraden i det från antiken. Den använder egenproducerade matspannmål och frukter. Det är rikt på monument, gravar, kyrkor, historiska byggnader, tempel, museer, naturskönhet, naturreservat för vilda liv, platser för arkitektur, etc är inkomstkällan för den. Det är platsen där Taj Mahal, Fatehpur Sikri, gyllene tempel, Qutab Minar, uppsats Indien, Red Fort, Ooty, Nilgiris, Kashmir, Kajuraho, Ajanta och Ellora grottor, etc underverk finns.


Det är landet med stora floder, berg, dalar, sjöar och hav. Indiens nationella språk är hindi. Det är ett land med 29 stater och UT. Den har 28 stater som återigen har många små byar. Det är ett främsta jordbruksland känt för att producera sockerrör, bomull, jute, ris, vete, spannmål etc, uppsats Indien. Det är ett land där stora ledare Shivaji, Gandhiji, Nehru, uppsats Indien, Dr. Ambedkar, etc. stora forskare Dr. Jagadeeshchandra Bose, Dr Homi Bhabha, Dr. V Raman, Dr, uppsats Indien. Naralikar, etc och stora reformatorer Moder Teresa, Pandurangashastri Alhavale, T. Sheshan födde. Det är ett land där mångfald finns med stark enhet och fred. En entreprenörsdirektör, White Planet Technologies Pvt. Master i datorapplikation och företagsekonomi.


En passionerad skribent, skrivit innehåll i många år och regelbundet skrivit för Indien för att fira.





en uppsats om människans analys



Uppsats om frågor och problem för kvinnor i Indien. Uppsats om våld mot kvinnor i Indien. Essä om kastsystemet. Essä om urbanisering. Uppsats om drogmissbruk. Essä om fred och harmoni. Uppsats om mänskliga rättigheter. Essä om gemensam harmoni. Uppsats om bondens självmord i Indien. Uppsats om arbetslöshet. Uppsats om organdonation. Uppsats om hemgiftssystem. Uppsats om brain drain. Uppsats om befolkning. Essä om korruptionsfritt Indien. Uppsats om handel med barn. Essä om sekularism. Uppsats om organsmuggling. Essä om terrorism i Indien. Essä om Spara vatten och El. Essä om tiggare. Essä om global terrorism. Essä om familjeplanering i Indien. Uppsats om befolkningstillväxt. Essä om hinder för empowerment av kvinnor i Indien. Uppsats om trafikolycka.


Essä om Road Rage. Essä om kasteism i Indien. Uppsats om betydelsen av nationell integration. Uppsats om mutor. Essä om överbefolkning i världen. Uppsats om vem som är ansvarig för mutor: Givare eller Mottagare. Essä om Mahatma Gandhi. Essä om Moder Teresa. Essä om Subhas Chandra Bose. Essä om Jawaharlal Nehru. Essä om Sarvepalli Radhakrishnan. Essä om APJ Abdul Kalam. Essä om Rabindranath Tagore. Essä om Sri Aurobindo. Essä om Swami Vivekananda. Essä om Bhagat Singh. Essä om Sardar Vallabh Bhai Patel. Bhimrao Ambedkar uppsats. Essä om Ishwar Chandra Vidyasagar. Essä om Lal Bahadur Shastri. Essä om monument.


Essä om Taj Mahal. Essä om Röda fortet. Essä om Qutub Minar. Essä om India Gate. Essä om relationer. Min familjessä. Essä om min far. Min bästa vän uppsats. Essä om vänskap. Uppsats om lärare. Uppsats om min favoritlärare. Uppsats om morföräldrar. Essä om min far min hjälte. Essä om betydelsen av vänner i vårt liv. Essä om god mor. Essä om Jag älskar min familj. Essä om familjens betydelse. Essä om en god vän. Essä om kärlek. Uppsats om min lärare. Essä om min mor. Essä om min granne. Uppsats om sommarlov. Uppsats om mina planer för sommarlovet. Uppsats om semester. Uppsats om semester. Uppsats om hur jag tillbringade mitt sommarlov.


Essä om sommarläger. Uppsats om vintersemestern. Uppsats om sport. Uppsats om betydelsen av idrott. Essä om cricket. Essä om fotboll. Essä om hockey. Essä om äventyr. Essä om bergsklättring. Uppsats om sport och spel. Uppsats om miljö. Uppsats om Global Warming Solutions. Föroreningsuppsats. Essä om avskogning. Uppsats om vattenföroreningar. Uppsats om luftföroreningar. Uppsats om markföroreningar. Uppsats om bullerföroreningar. Save Trees Essay. Essä om Save Earth. Uppsats om global uppvärmning. Orsaker till global uppvärmning Essay. Uppsats om effekter av global uppvärmning. Uppsats om förebyggande av global uppvärmning. Uppsats om orsaker och effekter av global uppvärmning. Uppsats om konsekvenser av global uppvärmning. Grönhuseffekt och global uppvärmning Essay.


Uppsats om global uppvärmning och utsläpp av växthusgaser. Uppsats om global uppvärmning och klimatförändringar. Uppsatser om katastrofhantering. Uppsats om klimatförändringar. Essä om biologisk mångfald. Essä om surt regn. Essä om torka. Uppsats om översvämning. Essä om återvinning. Uppsats om fördelarna med att plantera träd. Essä om vikten av trädplantering. Uppsats om avfallshantering. Uppsats om mänskliga aktiviteters roll i global uppvärmning. Uppsats om föroreningar på grund av urbanisering. Uppsats om föroreningar och dess effekter. Uppsats om föroreningar på grund av festivaler. Uppsats om föroreningar på grund av smällare. Uppsats om miljöskydd. Uppsats om miljöföroreningar. Essä om fordonsföroreningar. Uppsats om markföroreningar. Uppsats om miljö och utveckling. Essä om plastpåse. Uppsats om plastföroreningar.


Varför plastpåsar bör förbjudas Essay. Essä om historien om global uppvärmning. Uppsats om spara miljö. Uppsats om växthuseffekten. Essä om påverkan av global uppvärmning på oceaner. Uppsats om effekterna av avskogning. Uppsats om effekterna av global uppvärmning på korallrev. Essä om jordbävning. Uppsats om bevarande av biologisk mångfald. Essä om föroreningar på grund av Diwali. Indien är ett demokratiskt land där allmänheten har rätt att fatta beslut för att förbättra landet. De flesta av de indiska arven och monumenten har lagts till på världsarvet.


Indien är mitt moderland och jag älskar det väldigt mycket. Folk i Indien är mycket ärliga och sanningsenliga till sin natur. Här bor människor med olika unika traditioner och kultur tillsammans utan problem. Mitt lands modersmål är hindi men många språk talas här av människor från olika religioner utan begränsning. Indien är ett fantastiskt land av naturlig skönhet där fantastiska människor föddes då och då och gjorde stora verk. Indianer är mycket berörande i naturen och de välkomnar hjärtligt sina gäster från andra länder. I Indien följs indisk livsfilosofi som kallas Sanatan Dharma och har blivit den viktigaste faktorn för att upprätthålla enhet i mångfald här. Indien är ett republikland där dess medborgare har makt att fatta beslut om land.


Indien är mycket känt för sina andliga verk, yoga, kampsport, etc. En stor skara pilgrimer och hängivna kommer hit för att se och njuta av skönheten i berömda platser, tempel och andra världsarv i Indien. Mitt land Indien är ett land av Shiva, Parvati, Krishna, Hanuman, Buddha, Mahatma Gandhi, Swami Vivekananda, Kabir, etc. Det är ett land där stora människor föddes och gjorde stora gärningar. Jag älskar mitt land väldigt mycket och hälsar det. Det är känt för sin största demokrati och äldsta civilisation i världen. Det är det näst mest folkrika landet i världen efter kedjan. Det är ett land där artiga människor från många religioner och kulturer lever tillsammans. Det är ett land med stora krigare som Rana Pratap, Shivaji, Lal Bahadur Shashtri, Jawaharlal Nehru, Mahatma Gandhi, Sardar Patel, Subhash Chandra Bose, Bagat Singh, Lala Lajpet Rai och så många.


Det är ett rikt land där stora människor föddes inom litteratur, konst och vetenskap som Rabindranath Tagore, Sara Chandra, Premchand, C. Raman, Jagadish Chandra Bose, APJ Abdul Kalama, Kabir Das, etc. Sådana fantastiska människor i Indien var stolta över mitt land. Alla de stora ledarna i landet kom från byar och ledde landet att gå vidare. De kämpade i många år och offrade sina liv för att göra Indien till ett självständigt land från det brittiska styret. Det är ett land där kända floder och hav löper regelbundet som Ganges, Yamuna, Godavari, Narmada, Brahmaputra, Krishna, Kavery, Bengaliska viken, Arabiska havet, etc.


Indien är ett vackert land omgivet av haven från tre sidor. Det är ett land där människor är väldigt intellektuella och andliga och tror på Gud och gudinna. Indien är mitt moderland där jag födde. Jag älskar Indien och är stolt över det. Indien är ett stort demokratiskt land som ligger på andra plats i befolkning efter Kina. Den har ett rikt och härligt förflutet. Det anses vara världens gamla civilisations land. Det är ett land av lärande dit studenter från många hörn av världen kommer för att studera vid de stora universiteten. Det är känt för sina olika unika och mångsidiga kulturer och traditioner av människor från många religioner. Vissa människor i utlandet följer också den indiska kulturen och traditionen på grund av att de är attraktiva i naturen.


Olika inkräktare kom och stjäl Indiens ära och dyrbara saker. Några av dem gjorde det till ett slavland men olika stora ledare i landet blev framgångsrika i att göra mitt fosterland fritt från födelsemedlemmar under Dagen vårt land fick frihet betyder att den 15 augusti firas varje år som självständighetsdag. Nehru blev Indiens första premiärminister. Det är ett land rikt på naturresurser men invånarna här är fattiga. Det växer kontinuerligt inom teknik, vetenskap och litteratur på grund av framstående människor som Rabindra Nath Tagore, Sir Jagdish Chandra Bose, Sir C. Raman, Shri H.


Bhabha, etc. Det är ett fredsälskande land där människor från många religioner följer sin egen kultur och tradition samt firar sina högtider utan inblandning. Taj Mahal är ett stort monument i Indien och symbol för evig kärlek och Kashmir som himlen på jorden. Det är ett land med berömda tempel, moskéer, kyrkor, Gurudwaras, floder, dalar, bördiga slätter, högsta berg etc. Indien är mitt land och jag är stolt över att vara indier. Det rankas som det sjunde största landet i världen såväl som det näst mest befolkade landet i världen. Det är också känt som Bharat, Hindustan och Aryavart. CV Raman, Dr. Narlikar etc. och stora sociala reformatorn Moder Teresa, Pandurang Shastri etc. föddes. Detta är ett land där människor lever i social enhet, det är det bästa och vackraste mitt Indien-land i världen och jag är stolt över att vara en indier.


Det finns kulturell enhet i hinduiska, muslimska, sikhiska, kristna, buddhistiska och andra samhällen i Indien. Det skyddar Indien som beskyddare av Indiska oceanen, Bengaliska viken och Arabiska oceanen i söder, sydost respektive sydväst. Rig Vedic-perioden började runt B. Indien var extremt odlat och välutvecklat av B. och en gyllene period under Gupta-imperiet observerades i Indien under A. Bahadur Shah II var den siste Mughal-kejsaren, efter denna brittiska styrde Indien fick sin självständighet den 15 augusti Många religioner härstammade från Indien som hinduism, buddhism, sikh och jainism. Islam, kristendomen och andra religioner fick också sin plats i Indien. De stora hinduiska festivalerna är Diwali, Durga Puja, Dasarra, Rakshabandhan, Holi och de stora muslimska festivalerna är Ramadan, Eid och Muharram etc.


New Delhi är Indiens huvudstad och olika tunnelbanestäder är Kolkata, Mumbai och Chennai och större städer inkluderar Bangalore, Mysore, Chandigarh, Raipur och så vidare. Indiens nationella tradition är den rätta blandningen av hinduism, islam, buddhism, kristendom, sikhism och ett brett utbud av regionala kulturer. Indien är ett sekulärt land där människor i religioner lever tillsammans med glädje och lycka.

No comments:

Post a Comment